Kanserim, 20 bin TL bulamazsam hayatım tehlikeye girecek

Kanserim, 20 bin TL bulamazsam hayatım tehlikeye girecek

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan Semiha Arslan(50), 10 gün içinde 20 bin TL bulup ameliyat olmazsa hayatının tehlikeye gireceğini söyledi. Rahim kanserine yakalanan Semiha Arslan iki buçuk yıl önce ameliyat oldu fakat hastalığı yinelediği...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan Semiha Arslan(50), 10 gün içinde 20 bin TL bulup ameliyat olmazsa hayatının tehlikeye gireceğini söyledi.

Rahim kanserine yakalanan Semiha Arslan iki buçuk yıl önce ameliyat oldu fakat hastalığı yinelediği için tekrar acil ameliyat olması gerekiyor. Devlet hastanesine giden Arslan’a bu ameliyat için özel bir ekip kurulması ve ameliyatın özel bir hastanede yapılması gerektiği söylendi. Ameliyat için 20 bin TL istendi. Arslan, maddi durumlarının çok kötü olduğunu belirterek, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım edilmesini bekliyor.

Semiha Arslan, şöyle konuştu: "Ben kanser hastayım, iki buçuk yıl önce ameliyat oldum, kanser hastalığım yineledi. Ben Sivas’taki doktoruma gittim, beni ameliyat edemeyeceğini büyük hekim gerektiğini söyledi. Ben de oğlum Çorlu’da olduğu için Çorlu’ya geldim. Çapa Hastanesine başvurdum, doktor hastalık senin dört yerine sıçramış ve en tehlikelisi can damarındakinde var dedi. Bu ameliyatı yapmak için büyük hekim gerekiyor, bunun için ise 20 bin TL gerektiğini söyledi. Oğlum askerde, beyim emekli, kredi borçları var. Maddi durumumuz çok zor. 2 günde bir İstanbul’a Çapa Hastanesine gitmek için para bulamıyorum. Devletten ve hayırseverlerden yardım istiyorum."

Kanser hastası Semiha Arslan’ın 66 yaşındaki ablası Hatice Karaca, "Doktorlar 20 bin TL para istiyorlar. 10 gün içinde ameliyat olmazsa hayatı tehlikeye girecek, diyorlar. Onun için biz yardım istiyoruz." dedi.

Kanser hastası Semiha Arslan’ın gelini Hülya Arslan ise eşinin asgari ücretle çalıştığını, kredi borçlarının olduğunu belirterek, devletten ve hayırseverlerden yardım edilmesini istedi. CİHAN