O çocuğun annesini işten attılar !

O çocuğun annesini işten attılar !

Burger King'te dayak yiyen çocuğun annesi işten kovuldu !

Burger King şubesinde müşterinin bıraktığı patatesleri almak isteyen Suriyeli çocuğu darp eden müdür Ö.E. savcılıktaki ifadesinde, "Çocuğa vurduğum için pişmanım" dedi. Hakkında, 'çocuklara şiddet uygulamak'tan işlem yapılarak savcılık talimatıyla serbest bırakılan Ö.E.'nin iş akdi feshedildi. Ancak oğlu dayak yiyen çocuğun annesinin de işten atıldığı öğrenildi.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; Olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında şüpheli olarak ifade veren Ö.E., “Çocuklar sık sık restorana geliyordu. Müşterilerin önündeki yiyecekleri alıyor ve rahatsızlık veriyorlardı. Olay günü de bir müşterinin önündeki yiyecekleri aldıklarını zannederek müdahale ettim. Çocuğa vurduğum için pişmanım” dedi.

AİLE ŞİKÂYETÇİ DEĞİL

Burger King yönetimi tarafından iş akdi feshedilen Ö.E. hakkında çocuklara şiddet uygulamaktan işlem yapılarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Ö.E. hakkında hazırlanan dosya da savcılığa gönderildi. Suriyeli Halil’in annesinin Ö.E.’den şikâyetçi olmadığı bildirildi.