Şehit polis Burdurda gözyaşı ve dualarla uğurlandı

Şehit polis Burdurda gözyaşı ve dualarla uğurlandı

Sanatçı Rojin'i koruma görevi sırasında Diyarbakır-Mardin yolunda trafik kazası geçirerek şehit olan üç polisten biri olan Sıdkı Kara (25), Burdur Ulu Cami'den gözyaşı ve dualarla uğurlandı.Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına,...

Sanatçı Rojin'i koruma görevi sırasında Diyarbakır-Mardin yolunda trafik kazası geçirerek şehit olan üç polisten biri olan Sıdkı Kara (25), Burdur Ulu Cami'den gözyaşı ve dualarla uğurlandı.

Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, siyasiler, şehit polisin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kara’nın cenaze namazını Burdur İl Müftüsü Hıdır Albayrak kıldırdı. Cenaze namazında dua eden Müftü Albayrak, kalabalıktan şehit polise haklarını helal etmelerini istedi.

Namazın ardından şehit polis Sıdkı Kara’nın annesi, eşi, kardeşi ve yakınları fenalık geçirdi. Şehidin yakınları, hazır bekletilen ambulanslara alındı. Şehit polis Sıdkı Kara’nın cenazesi, Burdur Şirinevler Mahallesi’ndeki Burdur Şehitliği’ne defnedildi.

Aslen Burdur’un Gölhisar ilçesinden olan Sıdkı Kara'nın ailesi, Burdur il merkezindeki Emek Mahallesi’nde ikamet ediyor. CİHAN