Ünye'ye Yılın Son Gününde Kar Yağdı

Ünye'ye Yılın Son Gününde Kar Yağdı

Ünye'ye 2015 yılının ilk karı yılın son günü olan 31 Aralık'ta yağdı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gün boyu devam etti.

Ünye'ye 2015 yılının ilk karı yılın son günü olan 31 Aralık'ta yağdı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gün boyu devam etti. Bazı okullar tatil edildi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, dün gece şiddetini artıran karın hayatı olumsuz etkilediği belirtildi. Açıklamada, kar nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "Yoğun kar yağışı nedeniyle 31 Aralık Perşembe günü Ünye, Ulubey, Perşembe, Mesudiye, Kumru, Korgan, Kabadüz, İkizce, Gürgentepe, Gülyalı, Gölköy, Fatsa, Çaybaşı, Aybastı, Akkuş ilçelerinin genelinde, Altınordu ilçesinde ise ilçe merkezindeki okullar hariç ilçedeki diğer tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir." Çatalpınar ve Kabataş ilçelerinde ise eğitim ve öğretimin devam ettiği kaydedildi.

Kar yağışına her zamanki gibi en fazla sevinen yine çocuklar oldu. Okulların da tatil olması ile kar topu oynamak için dışarı akın ettiler.