Sağlık Bakanı da bunu yaparsa! Canlı yayında iğrenç görüntü

Güncelleme:

Koronavirüs kaynaklı ölü sayıusının bin 600'ü aştığı Belçika'dan skandal bir görüntü ekranlara yansıdı. Video konferansla yapılan bir toplantıya katılan Belçika Sağlık Bakanı Maggie De Block, uzmanlarla konuştuğu sırada kahkahalar atıp burnunu karıştırdı.

Belçika Sağlık Bakanı Maggie De Block’un, salgın hakkında uzman sağlık ekibi ile video konferans görüşmesi yaparken kahkahalar atıp, burnunu karıştırması Belçika’da gündem oldu.

ÖLÜ SAYISI 1600'Ü AŞTI

 Öte yandan Belçika'dan gelen son rakamlarda ölü sayısının 1600'ü aştığı belirtilmişti.

Belçika Başbakanı Sophie Wilmes, sosyal medya hesabından yayımladığı görüntülü mesajda, Kovid-19'un sosyo-ekonomik sonuçlarının "küçük" olmayacağını belirterek, "Durum normale döndükten çok sonra bile sonuçları hissedeceğiz." demişti.

Normal hayata geçiş için hazırlık yapılması gerektiğini kaydeden Wilmes, "Normale dönüşümüz kademeli olacak. Önümüzde uzun bir yeniden inşa süreci bulunuyor." ifadelerini kullanmıştı.

Wilmes, önümüzdeki zamanın Kovid-19 "öncesi" ve "sonrası" olarak ikiye ayrılacağı değerlendirmesinde bulunarak, "Bu zorluklardan güçlenerek çıkmamız gerekiyor." diye konuşmuştu.