Dünya basını korkunç patlamayı böyle duyurdu !

Dünya basını korkunç patlamayı böyle duyurdu !

Ankara'da en az 30 kişinin öldüğü patlama dünya basınında..

Ankara'da bugün düzenlenecek olan "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" mitinginin toplanma yeri olanAnkara Tren Garı önünde gerçekleşen patlamayı dünya ajansları son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

REUTERS VE AFP SON DAKİKA GEÇTİ

Reuters, "Türkiye'nin başkenti Ankara'nın merkezindeki bir kavşakta iki patlama yaşandı. Patlamanın sebebi henüz bilinmiyor" derken, AFP'nin son dakika olarak geçtiği haberde, "Ankara'da tren garı yakınında yaşanan patlamada çok sayıda ölü var" yazıldı.

PATLAMA BELÇİKA BASININDA

Le Soir gazetesi son dakika haberinde, "Alınan bilgilere göre en az 20 kişi hayatını kaybetti, tahminen 100'den fazlada yaralı olduğu bildiriliyor" ifadelerini kullandı.

Derniuer Hour da haberi şöyle verdi: "Türkiye'de Saldırı Oldu, Ankara'da iki patlama meydana geldi 20 kişi hayatını kaybetti."

ALMAN BASINI

Bild: Terör saldırıları Ankara'yı salladı; onlarca ölü var

Türkiye'nin başkenti Ankara'da bir tren istasyonuna yapılan bombalı saldırıda, 20'den fazla ölü yüze yakın yaralı var. Hükümet kaynaklarına göre, olay bir terör saldırısı.

Tagesschau.de: Ankara'daki patlamada çok sayıda ölü

Başkent Ankara'da meydana gelen ard arda iki patlama yaşandı. 20'den fazla ölü, yüzlerce yaralı olduğu belirtiliyor. Hükümet ilk açıklamasında olayın terör olayı olduğunu duyurdu.

Spiegel Online: Ankara'nın merkezinde büyük patlama

Barış gösterisinin başlamasından kısa bir süre önce, Ankara iki büyük patlama ile sarsıldı. En az 20 ölü yüzlerce yaralı olduğu belirtiliyor.

Zeit Online: Ankara'da ağır patlama

Barışcıl bir gösteri öncesinde Ankara'da çok sayıda patlama yaşandı. İlk belirlemelere göre 20'den fazla ölü var.

Deutsche Welle: Ankara'da patlama en az 20 ölü

Ankara'da meydana gelen iki patlamada en az 20 kişi hayatını kaybetti. Resmi makamlar canlı bomba saldırısı üzerinde duruyor.