Kızını yıllarca öyle bir yere hapsetti ki...

Kızını yıllarca öyle bir yere hapsetti ki...

Almanya'nın Rosenheim kentinde bir anne, ruhsal bozukluğu olan kızını yıllarca evinin çatı katında kapalı tuttu.

Almanya'nın güneyindeki Rosenheim kentinde bir annenin,  ruhsal bozukluğu olan kızını yıllarca evinin çatı katında kapalı tuttuğu  anlaşıldı. 
 
Rosenheim polisi sözcüsü, bir icra memurunun 54 yaşındaki annenin  evine gittiğini, kapı zilini çaldığı sırada kadının merdivenlerden aşağı  yuvarlanarak  ağır yaralandığını ve ambulansla hastaneye kaldırıldığını  belirtti. 
 
Eve giren icra görevlilerinin, çöplük haline gelmiş odalarla  karşılaştığını ifade eden sözcü, çatı katında kadının 26 yaşındaki kızının  olduğunu ve kızın ruhsal bozukluğu sebebiyle bir psikiyatri kliniğine sevk  edildiğini söyledi.
 
Sözcü, kızın yıllarca çatı katında kapalı tutulduğunun tahmin  edildiğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

19 günlük bebeğini öldürdü
 
Öte yandan, Mönchengladbach kentinde Alman bir baba, 19 günlük  bebeğini işkenceyle öldürdü.
 
Mönchengladbach Savcılığı, suçunu itiraf eden 26 yaşındaki babanın, annenin sevgisinden kıskandığı için bebeğe önce cinsel istismarda bulunduğunu,  daha sonra da bebeği masanın kenarına vurarak öldürdüğünü açıkladı. 
 
Savcılık, olay gecesi uyuduğunu söyleyen annenin ifadesinden de şüphe  duyulduğunu, bu nedenle annenin de ihmalkarlık sonucunda ölüme sebebiyet vermek  suçundan yargılanacağını kaydetti.