Takma penisiyle ilişkiye girdi !

Takma penisiyle ilişkiye girdi !
Güncelleme:

İngiltere'de bir kişi, kız arkadaşını kandırarak 2 yıl boyunca protez penisle ilişkiye girdi.

İngiltere'de iki yıl boyunca erkek kılığına girerek kız arkadaşını kandıran Gayle Newland, 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Newland ilişki sırasında protez penis kullanmış.

Kyle Fortune kimliğiyle yeni bir erkek kişilik yaratan 25 yaşındaki Gayle Newland, Facebook'tan tanıştığı bir kadınla iki yıl süreyle ilişki yaşadı.

PROTEZ PENİS KULLANDI

Daily Mail gazetesindeki habere göre, İngiltere'nin Cheshire kentinde yaşayan Newland, adı açıklanmayan kız arkadaşı ile buluşurken sesini kalınlaştırarak, vücut hatlarını belli etmeyecek kıyafetler giyerek, protez penis kullanarak ve birliktelikleri sırasında genç kadından gözlerini bağlamasını isteyerek gerçek kimliğini saklamayı başardı.

GÖZÜNDEKİ BAĞI ÇÖZDÜĞÜNDE FARKETMİŞ

İki yıl boyunca yaklaşık 100 saat görüştüğü Newland'ın kadın olduğunu gözlerindeki bağı çözdüğünde fark ettiğini söyleyen kurban, her buluştuğunda Newland'ın geçmişte çok ciddi bir beyin ameliyatı geçirmesinden dolayı kendine olan güvenini kaybettiği gerekçesiyle ondan gözlerini bağlamasını istediğini anlattı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Newland ise mahkemedeki suçlamaları reddederken kız arkadaşı olduğunu söylediği kadının onun aslında kadın olduğunu bildiğini iddia etti.

Ancak mahkemedeki jüri, Newland'ı üç farklı cinsel saldırıdan suçlu buldu.

HER BULUŞMADA MASKE TAKMIŞ

Kurban ise mahkemede, Newland'ı 2013 yılında Kye Fortune olarak tanıdığını ve her buluştuklarında gözünde maske olduğunu yoksa onun kapı dışında maskesini takmasını beklediğini anlattı.

15 YAŞINDA KENDİNE ERKEK FACEBOOK PROFİLİ OLUŞTURMUŞ

Newland'ın henüz 13 yaşındayken gerçek yaşamda kızlarla konuşmakta zorluk yaşadığından Fortune adındaki karakteri yarattığı, 15 yaşına geldiğinde bir Facebook profili yaratıp kendini yarı Filipinli yarı Latin olarak tanıtarak hesabına erkek fotoğrafları yüklediği ortaya çıktı.