YPG'li teröristin telefonundan çıkan görüntüler kan dondurdu

YPG'li teröristin telefonundan çıkan görüntüler kan dondurdu
Güncelleme:

Barış Pınarı Harekatı kapsamında Resulayn'da etkisiz hale getirilen bir teröristin cep telefonundan çıkan katliam görüntüleri izleyenlerin kanını dondurdu.

Resulayn'ın doğusundaki çatışmalarda öldürülen YPG'li teröristin cep telefonundan çıkan görüntüler dehşete düşürdü. Görüntülerde, Muceybira köyünde yaşayan bir kadın ve çocuğunun vahşice katledilişi ve sonrasında evlerinin ateşe verildiği yer alıyor. İşte kan donduran görüntüler...

Barış Pınarı Harekatı'nda, Suriye'nin Resulayn kentinin doğusundaki çatışmalarda öldürülen YPG'li teröristin cep telefonundan çıkan görüntüler terör örgütü PKK/YPG'nin gerçek yüzünü gözler önüne serdi. Görüntülerde bir eve baskın düzenleyen ve üzerindeki kıyafetlerden terör örgütü YPG mensubu olduğu anlaşılan teröristler, Muceybira köyünde bir evin kapısını kırarak baskın düzenliyor.

BİR KADIN VE ÇOCUK VAHŞİCE KATLEDİLİYOR
Kapısını kırdığı eve baskın düzenleyen teröristler daha sonra büyük korku yaşayan ve çığlıklar atan kadın ve çocuğu vahşice katlediyor.

TERÖRİSTİN CEP TELEFONUNDAN ÇIKTI
Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntüler, Resulayn'ın doğusunda etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonu ele geçirilince ortaya çıktı.

DİKKAT ! GÖRÜNTÜLER RAHATSIZ EDİCİ OLABİLİR
Teröristlerin katliam görüntülerini aşağıda paylaşıyoruz. Ancak bu görüntüler 18 yaşından büyükler için bile rahatsız edici olabilir. O yüzden videoya bir şifre ekledik. Videoyu izlemek için parola kısmına "haber3" yazarak gönder butonuna basmanız gerekmetedir.

Seçiniz...

Etiketler terörist vahşet ypg