Binance US, dolar cinsinden para yatırma işlemlerini durdurdu

Binance US, dolar cinsinden para yatırma işlemlerini durdurdu
Güncelleme:

Kripto borsası Binance'in ABD'deki bağlı ortaklığı Binance US, SEC'in açtığı ve yönelttiği suçlamalar sonrasında ABD doları cinsinden para yatırılmasını durdurma kararı aldı.

Binance Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun "agresif taktiklerinin" hedefi haline geldiklerin, açılan davalardaki iddiaların "haksız" ve "temelsiz" olduğunu belirtirken, kripto borsası, müşterilerin ABD doları satın alma ve yatırma yeteneklerini önleyici olarak devre dışı bıraktığını açıkladı.

ABD'nin sermaye piyasaları düzenleme kurumu SEC ise pazartesi günü Binance ve CEO'su Changpeng Zhao'ya dava açtıktan yalnızca bir gün sonra bir diğer kripto para borsası Coinbase'e de dava açarak kripto piyasası üzerindeki baskıyı artırmıştı.

40 altcoini delist edeceğini açıkladı

Kripto para borsası Binance'in ABD kolu Binance.US, 40 farklı altcoin işlem çiftini platformundan kaldıracağını bildirdi.

Resmi blog sayfasından yapılan açıklamaya göre Binance.US, 40 farklı altcoin işlem çiftini platformundan delist edecek.

Binance.US delist duyurusunda şu ifadeleri kullandı:

"Dikkatli bir değerlendirmenin ardından Binance.US, 8 Haziran 2023 tarihinde saat TSİ 17:00’da belirli Gelişmiş Alım Satım çiftlerini delist edecek.

Ayrıca Al, Sat ve Dönüştür hizmetimizi düzenlemeye karar verdik ve OTC İşlem Portalımızı durdurduk. Varlıklarınız Binance.US ile güvende olmaya devam edecek ve para yatırma ve çekme işlemleri normal şekilde işlemeye devam edecek."

Delist edilecek altcoinler ise şunlar:

USDT:

1INCH/USDT, AAVE/USDT, ALICE/USDT, ALPINE/USDT, ANT/USDT, APE/USDT, API3/USDT, ASTR/USDT, AUDIO/USDT, AXS/USDT, BAL/USDT, BAND/USDT, BAT/USDT, BCH/USDT, BICO/USDT, BNT/USDT, BOND/USDT, CELO/USDT, CELR/USDT, CHZ/USDT, CLV/USDT, COMP/USDT, COTI/USDT, CRV/USDT, CTSI/USDT, DAR/USDT, DGB/USDT, DIA/USDT, EGLD/USDT, ENJ/USDT, ENS/USDT, EOS/USDT, FLOW/USDT, FORTH/USDT, GAL/USDT, GLM/USDT, GTC/USDT, ILV/USDT, IMX/USDT, IOST/USDT, KDA/USDT, KNC/USDT, KSM/USDT, LAZIO/USDT, LOKA/USDT, LOOM/USDT, LPT/USDT, LRC/USDT, LSK/USDT, LTO/USDT, MANA/USDT, MKR/USDT, NEO/USDT, NMR/USDT, OGN/USDT, OMG/USDT, ONT/USDT, OXT/USDT, PAXG/USDT, POLYX/USDT, POND/USDT, PORTO/USDT, PROM/USDT, QNT/USDT, QTUM/USDT, RARE/USDT, REEF/USDT, REN/USDT, REQ/USDT, RLC/USDT, ROSE/USDT, SANTOS/USDT, SKL/USDT, SLP/USDT, SNX/USDT, STG/USDT, STMX/USDT, STORJ/USDT, SUSHI/USDT, SYS/USDT, T/USDT, TFUEL/USDT, TLM/USDT, VITE/USDT, VOXEL/USDT, VTHO/USDT, WAXP/USDT, XEC/USDT, YFI/USDT, ZEC/USDT, ZEN/USDT, and ZRX/USDT.

BTC:

ATOM/BTC, BCH/BTC, DOT/BTC, LRC/BTC, MANA/BTC, UNI/BTC, VET/BTC, and XTZ/BTC.

BUSD:

HBAR/BUSD and ONE/BUSD

Kripto para borsası Binance'in ABD kolu Binance.US, 40 farklı altcoin işlem çiftini platformundan kaldıracağını bildirdi.

 

Etiketler binance binance us