Eyüp Sabri Tuncer'e yabancılardan ortaklık teklifi

Eyüp Sabri Tuncer'e yabancılardan ortaklık teklifi
Güncelleme:

Koronavirüsün Türkiye’de ortaya çıkmasının ardından mağazaları tıklım tıklım dolan 97 yıllık kolonyacı Eyüp Sabri Tuncer'e yabancı bir şirketten ortaklık teklifi geldi. Şirket görüşme yapmadan konuyu reddetti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer, “Paranın kolay kolay satın alamayacağı bir işletmeden bahsediyoruz” dedi.

Türkiye'nin en köklü şirketlerinden biri olan Eyüp Sabri Tuncer'in mağazaları koronavirüs vakasının ortaya çıkmasının ardından tıklım tıklım dolmuştu. Bu büyük ilgi sonrası 97 yıllık kolonyacı Eyüp Sabri Tuncer'e yabancı bir şirketten ortaklık teklifi geldi. Şirket görüşme yapmadan konuyu reddetti.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer, "Koronavirüs çıktıktan sonra yurt dışından bir fon Zoom üzerinden bizimle görüşmek istedi. Kabul etmedik. Yapımız gereği bundan sonraki süreçte ortaklık düşünmüyoruz. Paranın kolay kolay satın alamayacağı bir işletmeden bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

Milliyet’ten Derin Gökçe’ye konuşan Tuncer ayrıca bu süreçte fabrika çalışanlarına maddi olarak desteklediklerini belirterek, "Dönemsel olarak (1.çeyrek) her bir personele maaş harici 3 bin TL fazladan ücret verdik" dedi.

Milliyet