Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar oldu

Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar oldu
Güncelleme:

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Gelir İdaresi Başkanlığına İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar getirildi.

Atama kararları, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğüne Yakup Tekin, Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Kemal Çağatay İmirgi, Personel Genel Müdürlüğüne Mehmet Karaman, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına da Vergi Müfettişi Suat Sarıgül getirildi.

BEKİR BAYRAKDAR KİMDİR?

Bekir Bayrakdar 1971 yılında Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Ereğli beldesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Ereğli İlköğretim okulunda, lise öğrenimini ise İzmit Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 1996 yılında Hesap Uzman Yardımcılığına, 2001 yılında Hesap Uzmanlığına atandı.

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Bayrakdar, İstanbul Defterdarı olarak da görev yapmıştır. Bayrakdar Muhasebat Genel Müdürlüğüne getirilen Bayrakdar, 2015'ten bu yana İstanbul Vergi Dairesi Başkanı olarak görev yapıyordu.

AA