Ibatech 2016 Fuarı

Ibatech 2016 Fuarı

Global maya üreticisi Lesaffre, fuarda orta ve büyük ölçekli fırınlar ile endüstriyel üreticilere yönelik geliştirdiği yeni ürün ve çözümlerin lansmanını yaptı

İSTANBUL (AA) - Global maya üreticisi Lesaffre, IBATECH 2016 Fuarında orta ve büyük ölçekli fırınlar ile endüstriyel üreticilere yönelik geliştirdiği yeni ürün ve çözümlerin tanıtımını gerçekleştirdi.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından CNR Expo Fuar Merkezinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri Dondurma, Çikolata ve Teknoloji Fuarı - IBATECH 2016" başladı.

Geliştirdiği inovatif ürünler ve fırıncılık çözümlerini tanıtan Lesaffre'ın özellikle endüstriyel üreticiler için geliştirilen ve sektörde benzeri bulunmayan Otomatik Sıvı Maya Hattı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Muadili bulunmayan, endüstriyel ekmek ve unlu mamul üreticilerine otomatizasyon avantajı ve verimlilik sağlayan Otomatik Sıvı Maya Hattı, mayanın direkt olarak el değmeden üretime girmesini sağlıyor, hijyenik, güvenli ve pratik olmasının yanı sıra üreticiye zaman da kazandırıyor. Fuarda yeni ürünlerini ve markalarını da görücüye çıkaran Lesaffre, İnventis, Özmaya ve Pulso markalarını da yenilenen yüzleriyle ziyaretçilerle buluşturdu. İnventis markalı yeni Tam Buğday Miksi, Esmer Rustik Ekmek Karışımı, Çeşnili Ekmek Karışımı ve Esmer Ekmek Karışımı etkinlikte tanıtıldı.

Lesaffre Yurtiçi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Pınar Çakır, IBATECH'te tanıttıkları ürünlerle sektör profesyonellerinin en önemli ihtiyaçlarına yanıt verdiklerini belirterek, 1992 yılından bu yana Türkiye pazarında yer aldıklarını ancak ilk defa bu yıl bir fuara Lesaffre adıyla katıldıklarını söyledi. Çakır, "Amacımız öncelikle pazarın gelişmesine katkı sağlamak ve ihtiyaç duyulan ürünler sunmak. Bu anlamda orta ve büyük ölçekli fırınlar ile endüstriyel üreticilerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürünlerimizle fuardaki yerimizi aldık. Yakın zamanda tüketiciler için de yeni bir ürünümüzü piyasaya sunmayı planlıyoruz. Yuva Maya markamızla çıkacak ekşi ekmek mayası da çok yakında raflarda yerini alacak." dedi.