İş Bankası’ndan İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İş Bankası’ndan İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İSTANBUL (AA) - İş Bankası, tüm bireysel ihtiyaçlar için günde 9 Türk lirası taksitle 7 bin 500 Türk lirası kredi veriyor.İş Bankası'ndan yapılan...

İSTANBUL (AA) - İş Bankası, tüm bireysel ihtiyaçlar için günde 9 Türk lirası taksitle 7 bin 500 Türk lirası kredi veriyor.
İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, 4 Mayıs 2016’ya kadar sürecek i̇htiyaç kredisi kampanyası kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için günde 9 Türk lirası taksitle 7 bin 500 Türk lirası kredi kullanılabiliyor. Kampanyada azami 50 bin Türk lirası tutar ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de sunuluyor.
İhtiyaç kredisine başvurmak için, NAKİT, TC Kimlik numarası, kredi̇ tutarı ve aylık geli̇ri̇ni̇zi̇, aralarında boşluk bırakarak 4402’ye SMS göndermek yeterli olacak. Başvurunun cevabı hemen cep telefonuna gönderiliyor.
İş Bankası şubelerinden, İşCep’ten, İnternet Şubesi’nden ya da isbank.com.tr adresinden ihtiyaç kredisine anında başvuru yapılabildiği gibi 6 bin 500'ü aşkın bankamatikten veya 0850 724 0 724 telefon şubesinden de başvuru imkanı bulunuyor. Başvurular hangi kanaldan yapılırsa yapılsın cevabı hemen cep telefonunuza geliyor.