S&P Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

S&P Türkiye'nin kredi notunu açıkladı
Güncelleme:

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ve not görünümüne ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu.

S&P'den yapılan açıklamada, takvimde hakkında değerlendirilmede bulunulması için 28 Mayıs tarihi verilen Türkiye, Bulgaristan ve İrlanda için güncelleme gerçekleştirilmediği bildirildi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının yıllık takvimlerinden ülkelerin kredi notu ve not görünümleri için tarih vermesi, kesin olarak güncelleme yapılacağı anlamına gelmiyor.

 S&P, halihazırda Türkiye'nin döviz cinsinden kredi notunu "B+", yerel para birimi cinsinden kredi notunu "BB-" ve kredi notu görünümünü ise "durağan" olarak değerlendiriyor.

S&P'nin takviminde, Türkiye için bir sonraki değerlendirme tarihi 22 Ekim olarak yer alıyor.

Etiketler sp Standard & Poor's
Tarkan'ın kızı Liya'nın son hali görüntülendi; kendisi de hayranları da gözyaşları içinde kaldı! Tarkan'ın kızı Liya'nın son hali görüntülendi; kendisi de hayranları da gözyaşları içinde kaldı! 16 yaşındaki kayıp Sude'den 1,5 ay sonra bulundu! 16 yaşındaki kayıp Sude'den 1,5 ay sonra bulundu! Çalışma hayatı ve sosyal güvenlik uzmanı İsa Karakaş'tan 42 bin TL'lik maaş iddiası! Çalışma hayatı ve sosyal güvenlik uzmanı İsa Karakaş'tan 42 bin TL'lik maaş iddiası! Uyuşturucu soruşturmasında 6 sosyal medya fenomeni daha tutuklandı! Uyuşturucu soruşturmasında 6 sosyal medya fenomeni daha tutuklandı! Bankaların taşıt kredisi faiz oranları değişti! İşte en düşük faizi isteyen banka Bankaların taşıt kredisi faiz oranları değişti! İşte en düşük faizi isteyen banka Türkiye'nin dev üniversite hastanesinde rüşvet iddiası! Türkiye'nin dev üniversite hastanesinde rüşvet iddiası! İstanbul'da yine bir tekel bayisi, yine silahlı saldırı! Yaralılar var... İstanbul'da yine bir tekel bayisi, yine silahlı saldırı! Yaralılar var... Yeni haftanın hava durumu belli oldu: Kış geri geliyor, yağmur, fırtına, kar, buzlanma... Yeni haftanın hava durumu belli oldu: Kış geri geliyor, yağmur, fırtına, kar, buzlanma... Başkent Ankara'da dört bir yana ''laikliğe karşı şeriat afişleri'' asıldı! Başkent Ankara'da dört bir yana ''laikliğe karşı şeriat afişleri'' asıldı! Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e kıyafet eleştirisi için tutuklama kararı! Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e kıyafet eleştirisi için tutuklama kararı!
İstanbul'da sokak ortasında taciz çatışması! Çok sayıda yaralı var! İstanbul'da sokak ortasında taciz çatışması! Çok sayıda yaralı var! Altın fiyatlarının gerçek bir bilenleri kuyumcular açıkladı: ''Kıtlık başladı!'' Altın fiyatlarının gerçek bir bilenleri kuyumcular açıkladı: ''Kıtlık başladı!'' İstanbul'un ünlü işletmecisi uyuşturucu soruşturmasında tutuklandı! İstanbul'un ünlü işletmecisi uyuşturucu soruşturmasında tutuklandı! AK Parti'ye geçecekleri iddia edilmişti... CHP'li 3 belediye başkanından peş peşe açıklamalar AK Parti'ye geçecekleri iddia edilmişti... CHP'li 3 belediye başkanından peş peşe açıklamalar Kız kardeşi hakkında kulağına gelenler sonrası gözü hiçbir şeyi görmedi! Kız kardeşi hakkında kulağına gelenler sonrası gözü hiçbir şeyi görmedi! İstanbul'da dev elektrik kesintisi: Çok sayıda ilçe saatlerce karanlığa gömülecek İstanbul'da dev elektrik kesintisi: Çok sayıda ilçe saatlerce karanlığa gömülecek Erdoğan karikatürleri ve paylaşımları için savcılık harekete geçti Erdoğan karikatürleri ve paylaşımları için savcılık harekete geçti Geçim odaklı seçim anketi: 'Refah için iktidar değişikliği gerekli mi' anketinin sonuçları açıklandı Geçim odaklı seçim anketi: 'Refah için iktidar değişikliği gerekli mi' anketinin sonuçları açıklandı Prof. Dr. Osman Bektaş ''senaryo netleşiyor'' deyip, 7 büyüklüğündeki yıkım için uyardı! Prof. Dr. Osman Bektaş ''senaryo netleşiyor'' deyip, 7 büyüklüğündeki yıkım için uyardı! Türk Silahlı Kuvvetleri'nden 2 bin Mehmetçik ile Almanya'da gövde gösterisi! Türk Silahlı Kuvvetleri'nden 2 bin Mehmetçik ile Almanya'da gövde gösterisi!