Zingat’tan ücretsiz bana ev bul hizmeti

Zingat’tan ücretsiz bana ev bul hizmeti
Güncelleme:

Dünya genelinde yaşanan dijitalleşmenin etkileri, her sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de hissedilmeye başlandı.

Emlakçıların artık ev gezdirmek yerine, yüksek çözünürlüklü video ve fotoğraflarla desteklenen ilanlar paylaşmayı tercih etmesi emlak piyasasını kökünden değiştirdi. REIDIN ve Doğuş Grubu birlikteliğiyle 2015 yılında hayata geçirilen Zingat da bu alandaki profesyonel platformlardan biri. “Emlak.Bilgi.Güven.” mottosuyla faaliyet gösteren platform “Hayalindeki Ev Burada” diyor. Zingat.com satılık ve kiralık gayrimenkullerden günlük kiralık ilanlara, markalı konut ve TOKİ projelerinden emlak profesyonellerinin kullandığı araçlara kadar gayrimenkul sahasındaki bütün ihtiyaçlara çözüm olmayı hedefliyor.

Temmuz 2022’de paylaşılan TÜİK verilerine göre; Türkiye’deki konut satışları geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 12,9 azalışla 93 bin 902 oldu. Konut satışlarında ilk sırada yer alan il, 14 bin 350 adet satışa sahip olan ve yüzde 15,3’lük pay elde eden İstanbul oldu. Sıralamayı yüzde 7,9 ile Ankara ve yüzde 5,2 ile İzmir takip etti. Bu satışların önemli bir kısmında ise çevrimiçi ilan arama motorları devreye girdi ve müşterilerin çoğu nihai bir alım, satım veya kiralama kararı vermeden önce dijital araçlardan faydalanmayı tercih etti. Hem farklı ihtiyaçlara yanıt veren hem de gayrimenkul danışmanlarının üzerindeki iş yükünü hafifleten Zingat, her müşteri grubu için en ideal platformlardan biri haline geldi.

 “BANA EV BUL” İLE SEKTÖREL İHTİYAÇLAR DAHA İYİ KARŞILANABİLİYOR!

Güçlü bir iştirak olarak 2015 yılında faaliyete başlayan Zingat, gayrimenkul piyasasındaki ihtiyaçların hızlı ve verimli şekilde karşılanmasını amaçlıyor. Türkiye’deki konut arayışının büyük çoğunluğunun online araştırma sürecinden geçiyor olması ise bu yenilikçi platformun temel odaklarından biri. Buna göre; artık hem emlak danışmanları, hem de gayrimenkul arayışında olanlar bu araştırmayı önce online ilan sitelerine başvurarak yapıyor. Konut satışlarındaki dijitalleşme hızının artıyor olması da satış oranlarını etkiliyor ve müşteri taleplerinin en hızlı şekilde karşılanmasını sağlıyor. Dijitalleşme evriminin emlak sahasına da yansımış olması, her iki taraf için daha verimli ve tam olarak sonuç odaklı araçların kullanılmasına imkân tanıyor.

 Online emlak bulma platformu olarak da bilinen Zingat.com, pek çok benzeri platformdan farklı olarak konuya çok daha kapsamlı bir açıdan yaklaşmış durumda. Son dönemde dijital farkındalığın artması ve internet erişiminin hızla yaygınlaşması nedeniyle bu alana olan talebi en iyi şekilde değerlendiren Zingat, çok bilgili bir emlak sitesi olarak geçiyor ve herhangi bir ilan bulmanın ötesinde çok daha fazla fayda sunuyor. Zingat “Bana Ev Bul” isimli ücretsiz hizmeti ile kullanıcıların taşınmaz kullanım amacı, boyutu, oda sayısı, konumu gibi bilgileri belirtmesiyle en uygun konut ilanı seçeneklere ulaşmasını sağlıyor ve sonucunda ilgili talebi, akıllı algoritmaları sayesinde envanteri en uygun emlak ofisine yönlendiriyor. Ayrıca emlak ofislerini de bu servis sayesinde, uzmanı olduğu bölgesinde emlak arayışında olan müşterilerle hızlıca buluşturuyor.

ZİNGAT İLE ONLINE ARAÇLAR GÜVENİLİR BİR ALTYAPIYLA BİRLEŞİYOR!

Kapsamlı referans bilgiler girerek, teknolojinin getirisi olan filtreleme sistemini mümkün olan en verimli haliyle kullanmayı sağlayan “Zingat Bana Ev Bul” hizmeti, faydalı olduğu kadar güvenilir bir mekanizmaya sahip. Buna göre ihtiyaç sahibi hem kullanışlı hem de göze hitap eden bir arama motorunu kullanarak öncelikle satın alma, kiralama, kiraya verme ve satma gibi seçimler yapıyor. Ardından aradığı gayrimenkul tipine, lokasyonuna, bütçe aralığına ve diğer detaylara karar veriyor. Son aşamada ise iletişim bilgilerini bırakarak Zingat uzman danışmanları tarafından ücretsiz bilgilendirme alıyor. 

 Gelecekte çevrimiçi araçların çok daha yaygın kullanılacağı fikrinden yola çıkarak geliştirilen proje ile hedeflenen, “Zingat Bana Ev Bul” diyenler için en kısa zamanda, aradığı özelliklere ve bütçesine en uygun emlak ilanlarına yönlendirmek, ilan sahibi emlak danışmanlarıyla bu süreci tamamlayana kadar takibini yapmak. Yani, sadece dijital araçların katkısı ve doğru filtreleme sistemlerinin kullanımı ile ihtiyaç sahiplerinin tam olarak aradıkları konutu bulması mümkün oluyor.

 Kişiselleştirilmiş bir ev bulma deneyimi sunan Zingat, ücretsiz “Bana Ev Bul” hizmetiyle arsa ve işyeri aramaları yapmaya da izin veriyor ve arayış halindekiler için bir hayli stresli olan süreci çok daha akıllı ve hızlı bir forma sokuyor. Süreci uzaktan takip eden Zingat, kullanıcılar ihtiyacını karşılayana kadar onların yanında oluyor ve sağladığı güven ortamını son ana dek korumayı başarıyor.

 

 

Etiketler Zingat