2009 Yılında Görevden Alınan Barkan Kalınomuz, Bacadan Girdi

2009 Yılında Görevden Alınan Barkan Kalınomuz, Bacadan Girdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanlığı 34’ncu olağan kongresi 3 adayın yarışına sahne oldu. 2009 yılında merkez ilçe başkanlığı görevini yürütürken görevden alınan Barkan Kalınomuz 25 oy fark ile başkan seçilirken, görevden alındıktan sonra ya

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanlığı 34’ncu olağan kongresi 3 adayın yarışına sahne oldu. 2009 yılında merkez ilçe başkanlığı görevini yürütürken görevden alınan Barkan Kalınomuz 25 oy fark ile başkan seçilirken, görevden alındıktan sonra yaptığı konuşmada, kapıdan çıkarıldığını mutlaka birgün bacadan tekrar gireceğini söylemişti.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan kongreye CHP’nin Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Osman Aydın, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte ilçe ve belde belediye başkanları partililer ve delegeler katıldı.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda konuşan milletvekilleri ve CHP’li Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, birlik ve beraberlik mesajları verirken, hedeflerinin büyük şehir belediye başkanlığını almak olarak açıkladılar.

KALINOMUZ SİTEMKAR KONUŞTU

2009 yılında dönemin il başkanı Tunç Aytur ve il yönetimi tarafından CHP’li Aydın Belediyesi ile uyum içerisinde çalışmadığı gerekçesiyle görevden alınan Barkan Kalınomuz, o dönem ‘anti-demokratik biçimde Merkez İlçe Başkanlığı görevinden alındım. Demokrasi ile geldim, anti demokrasi ile gidiyorum. Kapıdan çıkardılar ama bir gün mutlaka bacadan gireceğim’ şeklinde açıklama yapmıştı. Kongrede sitemkar konuşan Barkan Kalınomuz, “Bu partide sevgi eksik. bir birimizi sevmek zorunda değiliz. Ancak saymak zorundayız. Beğenmiyorsak hazmetmek zorundayız. İç çekişmelerle bir birimizi niye incitiyoruz. Akıllı olmak zorundayız. Aklımıza, merhametimize sevgimize bu ülkenin ihtiyacı vardır. Bizim meselemiz ‘ananı algit’ diyerek kovalanan çiftçi, siftah yapmayan esnaf, emeği sömürülen işçi, sokakta yatan çocuk ve bedenini satmak zorunda kalan kadındır” dedi.

Dün akşam saatlerine kadar süren kongrede saat 19:00 sıralarında y verme işlemine geçildi. Yaklaşık bir buçuk saat süren oy verme işleminin ardından sandığa atılan oylar sayıldı. 613 delegeden 577’si oy kullanılırken, 6 oy geçersiz sayıldı. Barkan Kalınomuz 263 oy olarak Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı oldu. Sandıktan Hüseyin Yıldız'a 238, Ahmet Öztürk'e ise 69 oy çıktı.

BARKAN KALIONUZ'UN YÖNETİMİ:

Barkan Kalınomuz başkanlığındaki CHP Aydın İl yönetimi; Fatih Akkentli, Ümit Aydın, Evrim Bademci, Süleyman Bülbül, Hacer Demir, Merhet Demircioğlu, Mustafa Demirok, Memiş Dinç, Hüseyin Gündüz, Nevin Karaca, Vuslat Karaçizmeli, Seray Karagöz, Nurten Karamanlı, İhsan Kaya, Mevlüt Kenar, Semra Konaklı, Yavuz Atalay, M. Remzi Uğur, Haluk Uysal, Işıl Yıldıran isimlerinden oluştu.

2009 YILINDA GÖREVDEN ALINAN BARKAN KALINOMUZ, BACADAN GİRDİ

2009 YILINDA GÖREVDEN ALINAN BARKAN KALINOMUZ, BACADAN GİRDİ

2009 YILINDA GÖREVDEN ALINAN BARKAN KALINOMUZ, BACADAN GİRDİ

2009 YILINDA GÖREVDEN ALINAN BARKAN KALINOMUZ, BACADAN GİRDİ

2009 YILINDA GÖREVDEN ALINAN BARKAN KALINOMUZ, BACADAN GİRDİ