21 yaşındaki Şilan'dan 5 gündür haber yok!

21 yaşındaki Şilan'dan 5 gündür haber yok!
Güncelleme:

İstanbul’da yaşayan 21 yaşındaki Şilan Demir, 28 Eylül’den beri kayıp. Ailesi kızlarının, Ömer Yitük (30) tarafından zorla alıkonulduğunu öne sürüyor.

Genç kadının ailesi, emniyete başvurduklarını, ancak emniyetteki yetkililerin, Şilan Demir’in reşit olması nedeniyle bir şey yapamayacaklarını söylediğini belirtiyor.

“HAYATINDAN ENFİŞELİYİZ”

Milliyet’ten Çiğdem Yılmaz’ın haberine göre, Yeğeninin hayatından endişe ettiklerini söyleyen genç kadının amcası Akdin Demir (32) şunları anlattı: “Yeğenim bu şahısla bir ay önce tanışmış. Başta yeğenimizin kendi isteğiyle gittiğini düşündük. Ancak şahsın ailesiyle iletişime geçince, çocuklarının daha önce de benzer iki olaya karıştığını ve Şilan’ın hayatının tehlikede olabileceğini bize söylediler. Hatta anne, ‘Gerekirse sizinle birlikte gelir ifade veririm’ dedi. Bunun üzerine endişemiz daha da arttı. Hem yeğenimin hem de çocuğun telefonu 5 gündür kapalı. Günlerdir karakola gidip geliyoruz. Ancak bir işlem yapılmıyor. Bize ‘Yaşı reşit, bir olay vuku bulursa gelin’ diyorlar.”

SUÇLANAN KİŞİDEN ANNESİ DE ŞİKAYETÇİ

Şilan Demir’i alıkoymakla suçlanan Ömer Y.’ün kardeşi Rukiye Y. (27) de şunları söyledi: “Ömer, Şilan’la benim dükkanıma müşteri olarak gelince tanışmış. Sonra bu kaçma olayı oldu. Ağabeyim normal biri değil, sıkıntılı bir insan. Bunu bütün aile biliyor. Daha önce benzer iki durum yaşadık. Bir kadını kaçırdı sonra hemen terk etti. Geçen yıl başka bir kadın bebeğiyle kapımıza gelip, bebeğin Ömer’den olduğunu söyledi. Böyle şeyler yaşadık. Annem de kendi oğlunu bildiği için gidip kendi oğlundan şikayetçi oldu. Biz de diğer aile gibi bir an önce bulunmalarını istiyoruz.”

 

Milliyet