AK PARTİLİ VEKİLLER TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ !

AK PARTİLİ VEKİLLER TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ !

AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki istişare toplantısına gitmek isteyen AK Partili vekiller trafik kazası geçirdi.

AK Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlendiği 24’ncü İstişare toplantısına katılmak için kente gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Fatma Benli, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik trafik kazası geçirdi.

Hürriyet'ten Rıza Özel'in haberine göre 4 vekil bugün bulundukları otomobilde Afyon kampına gelirken kavşakta trafik kazası geçirdi. Kazada vekiller ciddi bir yara almazken, yalnız Tülay Kaynarca kolundan hafif bir şekilde yaralandı. Olayın ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi’ne giden vekiller sağlık durumlarının iyi olduğunun anlaşılmasının ardından hastaneden taburcu olup kampın yapılacağı Güral Otel’e geçtiler.

Vekilleri hastanede ziyaret eden Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik geçmiş olsun dileklerini iletti. Başbakan Ahmet Davutoğlu da vekilleri tek tek telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Sena Nur Çelik, sağlık durumlarının iyi olduğunu, yapılan haberlerin ardından yakınlarından ve partililerden geçmiş olsun telefonu aldıklarını söyledi. Çelik, sağlık durumlarında herhangi bir sıkıntı olmadığını, kazada can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu ifade etti.