Aldatıldığını düşünen koca dehşet saçtı: 3 ölü

Güncelleme:

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir kişi, sokakta birlikte yürüyen karısı ile erkek arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü. Saldırgan koca kısa süre sonra aynı silahla intihar etti.

Olay saat 14.00 sıralarında Atalar Mahallesi 1343 Sokak'ta meydana geldi. İnşaat ustası olan E.Ü., takip ettiği eşi Ö.Ü. ile arkadaşı Y.C.'ye, sokakta birlikte yürüdükleri sırada pompalı tüfekle art arda ateş ederek kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, C.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Göğsüne aldığı saçmalarla ağır yaralanan Ö.Ü. ise kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

OLAY YERİ YAKININDA İNTİHAR ETTİ

Polis, olayın ardından kaçan E.Ü.'nün yakalanması için çalışma başlattı. Çifte cinayet şüphelisi E.Ü., olay yeri yakınlarındaki 1333/1 Sokak'taki bir bahçe içerisinde ölü bulundu. Ü.'nün olayda kullandığı tüfeği çenesini altına dayayarak intihar ettiği belirlendi.

Her iki olay yerinde yapılan inceleme sonrası C. ve Ü.'nün cansız bedenleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmada, E.Ü.'nün eşi Ö. ile müzisyen arkadaşı Y.C. arasında ilişki olduğu iddiasıyla silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

OLAYDAN 4 SAAT ÖNCE PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ

Bu arada yapılan incelemede E.Ü.'nün olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ölümümden Y.C. ve eşim Ö.Ü. sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Y.C. haricinde herkese helal olsun" ifadelerine yer verdiği ortaya çıktı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

DHA