Ankara Altındağ'daki cinayetin katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

Ankara Altındağ'da çıkan ve ardından yabancı uyruklularla mahalleli arasında çıkan kavgada 18 yaşındaki bir genci bıçaklayarak öldürmekle suçlanan zanlının ifadesi ortaya çıktı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada yaralanan 18 yaşındaki Emirhan Y., hayatını kaybetmişti. Devam eden gerginlikte mahalle sakinleri, yabancı uyruklu vatandaşların iş yerlerine ve araçlarına zarar vermişti.

"PARKTA ANİDEN TARTIŞMAYA BAŞLADIK"

Çıkan kavgada Emirhan Y.'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yahya A.'nun (26) ifadesi ortaya çıktı. Yahya A.'nun ifadesinde "Daha önce görmediğim Emirhan'la parkta aniden tartışmaya başladık. Sonra kavga edince parkta bulduğum bıçak ile Emirhan'a vurdum. Daha sonra panik yaparak kaçtım. Bu suçu işlediğim için çok pişmanım" dediği öğrenildi.

76 KİŞİ YAKALANDI

Olaylara ilişkin Ankara Emniyet Müdürlüğü, "Altındağ ilçemizde 10.08.2021 tarihinde meydana gelen üzücü olayın ardından vatandaşlarımızı provoke edip algı oluşturmak amacıyla sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulundukları ve bölgedeki ızrar olaylarına karıştıkları tespit edilen 76 kişi yakalanmıştır.” açıklamasını yaptı.