Ankara'da borç cinayeti: 2 ölü 1 yaralı

Ankara'da borç cinayeti: 2 ölü 1 yaralı
Güncelleme:

Ankara'da borç anlaşmazlığı nedeniyle 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan zanlının polis tarafından yakalandığı kombici dükkanında 1 kişinin daha cesedi bulundu.

Olay, saat 20.00 sıralarında Mamak ilçesi Demirlibahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Kombici dükkanı işleten Sinan B. iddiaya göre; bir süre önce dolandırıldığı Mürsel A. (60) ve Erdoğan Ç. (61) ile buluştu. Üç kişi bir süre tartıştıktan sonra, olay kavgaya dönüştü. Sinan B., üzerindeki tabancayla Acar ve Çakmak'a ateş edip olay yerinden kaçtı. Mürsel A., vücuduna isabet eden mermilerle olay yerinde hayatını kaybederken, Erdoğan Ç., sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdoğan Ç.'ın durumunun ağır olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Sinan B.'ın Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi'ndeki iş yerinde olduğunu tespit ederek, adrese operasyon gerçekleştirdi. Kombici dükkanında şüpheli Sinan B.'ın yanı sıra bir erkek cesedi daha bulundu. Gözaltına alınan Sinan B., cesedin arkadaşı Hicabi Ç.'a (61) ait olduğunu ve bir hafta önce öldürdüğünü itiraf etti. Sinan B., ilk ifadesinde arkadaşı Hicabi Ç.'ın dolandırıldığı için kendisiyle dalga geçtiğini, bunun üzerine Hicabi Ç.'ı öldürdüğünü söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.