Dünya Kadınlar Günü'nde 3 kadın birden öldürüldü

Dünya Kadınlar Günü'nde 3 kadın birden öldürüldü
Güncelleme:

Türkiye'de 8 Mart Kadınlar Günü kanlı başladı... Bitmek bilmeyen kadın cinayetlerine malesef Türkiye'de bugün 3 olay daha eklendi. Gencecik 3 kadın daha katledildi...

Tüm dünya bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, biz Türkiye'nin 3 ilinden 3 kadın cinayeti haberiyle sarsıldık...

3 kadın daha 3 cani tarafından katledildi... Hem de 8 Mart Dünya Kadınlar gününde...

İSTANBUL

Pendik’te 6 katlı binanın 5. katında oturan M.Y. (35) tartıştığı eşi T.E.Y.’ı (30) bıçakla öldürdükten sonra 5. kattan aşağı atladığı öne sürüldü.  M.Y.’ında olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

BATMAN

Batman'da T.A. (33), Dünya Kadınlar Günü'nde durakta otobüs beklerken, ayrı yaşadığı, boşanma aşamasındaki eşi M.A. (38) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Çamlıtepe Mahallesi’nde meydana geldi. M.A., takip ettiği boşanma aşamasındaki kadın kuaförü olan eşi T.A.’a, otobüs durağında beklediği sırada tabancayla ateş etti.

T.A., vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti. Bu sırada durakta bulunan ismi öğrenilemeyen lise öğrencisi kız da seken kurşunla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırılırken, T.A.'ın cenazesi ise otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi.

Olayın ardından gittiği Belde Mahallesi'ndeki evini ateşe veren M.A., polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

MALATYA 

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bir kişi, birlikte yaşadığı kadını bıçaklayarak öldürdü.

Kentte taksicilik yapan Ö.Y, Yamaç Mahallesi Namlı Sokak’ta “birlikte yaşadığı” B.Ç. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ö.Y. bıçakla B.Ç’yi yaraladı.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı kadın hayatını kaybetti.
Olay yerinden kaçan zanlı, jandarma ekiplerine teslim oldu.