Eski eşini bakın neden vurdu...

Eski eşini bakın neden vurdu...

Aydın'da bir kişi 17 yaşındaki eski eşini kürtaj yaptırdığı gerekçesiyle vurdu.

Aydın'da Gökhan Y., düğün yaparak nikahsız yaşadığı 17 yaşındaki M.Ö.'yü kendisinden ayrıldıktan sonra kürtaj yaptırdığı iddiasıyla pompalı tüfekle sırtından vurdu. Ağır yaralanan M.Ö.'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi

Habertürk'ten Durmuş Ali Kılınç'ın haberine göre Gökhan Y., iddiaya göre bir süre önce M.Ö. ile düğün yaptı ancak kızın yaşı küçük olduğundan nikah kıymadı. Bir süre sonra çift ayrıldı. Gökhan Y., M.Ö. ile Zafer Mahallesi 117 Sokak'ta önceki gün akşamüzeri konuşmak için biraraya geldi. İkili arasında çıkan tartışmada Gökhan Y., iddiaya göre M.Ö.'yü "Seni vururum" diye tehdit etti. M.Ö., "Sen sinek bile vuramazsın" diyerek yanından ayrıldı. M.Ö.'nün arkasından koşan G.Y., yanında getirdiği pompalı tüfekle M.Ö.'yü yakın mesafeden sırtından vurarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan Gökhan Y.'yi yakalamak için çalışma başlatırken, ağır yaralanan M.Ö., ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. M.Ö.'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

KÜRTAJ YAPTIRDIĞI İÇİN VURMUŞ

Öte yandan olay yerinden kaçan Gökhan Y., bir süre sonra Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu. Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen Gökhan Y., ifadesinde, "M.Ö.'nün hamile olduğunu ve benden ayrıldıktan sonra kürtaj yaptırdığını öğrendim. Kendisine uzun süre ulaşmaya çalıştım ancak olmadı. Olay günü buluştuğumuzda bu yüzden tartıştık ve vurdum" dediği öğrenildi. Gökhan Y., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.