Eylül Yağlıkara cinayetinde bir kişi daha tutuklandı

Eylül Yağlıkara cinayetinde bir kişi daha tutuklandı
Güncelleme:

Ankara'da kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetine ilişkin gözaltına alınan zanlının annesi de tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi’nde arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıktığında kaybolan ve 7 gün sonra bir tarlada gömülü halde cesedi bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltında bulunan zanlı Uğur K.’nin annesi Huriye K., akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çelişkili ifadeler veren Huriye K.'nın, Eylül için arama çalışmaları başlatılması nedeniyle paniklediği, komşusunun telefonundan oğlunu arayarak ''Neredesin, köye kokuya duyarlı köpekler getiriliyormuş" dediği öğrenildi. Huriye K.'nın, Eylül'ü arayan ekibin yanına giderek ''Köpeklerin aramasına gerek yok'' diye tepki gösterdiği belirlendi.

Soruşturmayla ilgili 3 şüpheliden 2’si serbest kalırken, Eylül’ün üvey amcasının karısı H.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA