Gizli kamera görüntülerini izleyince şoke oldu !

Gizli kamera görüntülerini izleyince şoke oldu !

Spor salonunda sık sık çantasından para kaybolunca mekanı kamerayla izlemeye alan dans eğitmeni para alanın arkadaşı olduğunu öğrendi.

Spor salonunda sık sık çantasından para kaybolunca mekânı kamerayla izlemeye alan dans eğitmeni Özaksoy, parayı alanın arkadaşı olduğunu görünce çok şaşırdı

TV yarışması "Huysuz Virjin'le Dans Eder Misin?" ile ünlenen dans ve pilates eğitmeni Eylül Behiye Özaksoy, paraları sürekli kaybolunca çantasını gizli kamerayla izledi. Dedektif gibi çalışıp parayı alan kişinin arkadaşı A.E. olduğunu tespit eden Özaksoy, elindeki görüntüleri savcılığa sunarak şikâyetçi oldu.  Özaksoy'un cüzdanından 7 bin lira aldığı iddia edilen A.E. hakkında "hırsızlık" suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava dosyasındaki iddialara göre; kendisine aitspor salonunda dans ve pilates eğitimi veren Eylül Behiye Özaksoy'un çantasından sık sık para kaybolmaya başladı. Özaksoy, paraların çalındığını fark edince çantasını takibe aldı. Salona yerleştirdiği gizli kamera ile çantasını izleyen Özaksoy, arkadaşı A.E.'nin çantasını karıştırdığını fark etti. Özaksoy, cüzdanında bulunan 7 bin lirayı aldığını iddia ettiği A.E.'nin parayı alma anını saniye saniye kaydetti. Özaksoy, elindeki görüntülerle savcılığa başvurarak A.E.'den şikâyetçi oldu. A.E. hakkında 3 yıldan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Mahkemede ifade veren Eylül Behiye Özaksoy, "A.E. benim uzun yıllardır arkadaşımdı ve sürekli spor salonuma gelerek beni ziyaret ederdi. Olay günü de ziyaretime geldi. Ondan şüphelenmediğim için tüm paramı çantama koydum. Daha sonra lavaboya gittim. Döndüğümde A.E. bana gitmesi gerektiğini söyledi. Çantamda para olmadığını fark ettim. Görüntüleri izleyince A.E.'nin parayı aldığını görünce şoke oldum. Görüntülerde net şekilde görünmektedir. Paramı hâlâ vermedi. Şikâyetçiyim" dedi.

'NÜFUSUMU ARIYORDUM'

Şüpheli A.E. ise ifadesinde, "Eylül ile 8 yıldır arkadaşız. Sürekli işyerine giderdim. Bu sırada nüfus cüzdanımı kaybettiğimi fark ettim. Eylül'ün işyerinde düşürmüş olabileceğimi düşünerek işyerine gittim. Kendisi iş yerindeyken araştırdım, bu sırada çantasına da baktım. Görüntü olarak ileri sürdüğü görüntüler bunlardır. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.

Mahkeme delillerin incelenmesi için duruşmayı erteledi.