İstanbullular dikkat ! Sağanak yağış ve dolu geri dönüyor !

İstanbullular dikkat ! Sağanak yağış ve dolu geri dönüyor !
Güncelleme:

Meteoroloji verilerine göre sıcak havalar birkaç günlüğüne mola verecek, hava sıcaklıkları düşecek. İstanbul'da bu gece gök gürültüsü, yıldırım ve dolu yağışı da bekleniyor.

Türkiye pazartesi sabahına yağmurla uyanacak. Türkiye'nin iç, batı ve kuzey kesimlerinin büyük bölümünde yağış bekleniyor. Yağışlarla beraber hava da birkaç derece serinleyecek. Yurdu etkisi altına alacak yağmur etkisini Çarşamba gününe kadar sürdürecek.

Hava sıcaklıklarının 5-6 derece gerilemesi beklenen İstanbul‘da önümüzdeki iki gün yağışlı geçecek. İstanbul’da sabah saatlerinde başlayacak olan yağmur gün boyunca sürecek. Yarın ve çarşamba günü de durmadan devam edecek olan yağış İstanbul’u yağmura doyuracak. Yağmurla beraber havalar serinlese de yüksek nem oranı bunaltmaya devam edecek.

Yağmur İstanbul'un yanı sıra, Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu ve İzmir'in doğu ilçelerinde etkili olacak.

Yeni hafta başladı, bugün pek çok bölge güne yağmurla başlıyor. İç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Yağmurun etkisini Çarşamba gününe kadar sürdürmesi bekleniyor.

Seçiniz...