Kafetarya alev alev yandı !

Kafetarya alev alev yandı !

Gaziosmanpaşa'da bir parktaki kafetarya alev alev yandı.

Gaziosmanpaşa bir parkın içerisindeki kafeteryada yangın çıktı. Alev alev yanan kafeterya itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangında ölen yada yaralanan olmadı.

Gaziosmanpaşa bir parkın içerisindeki kafeteryada yangın çıktı. Alev alev yanan kafeterya itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangında ölen yada yaralanan olmadı. Gaziosmanpaşa, Mevlana Mahallesi 875. Sokak'ta bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'ndaki kafeterya da saat 03.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. İtfaiye ekipleri de alev alev yanan kafeteryaya müdahale etti. Yaklaşık yarım saatlik müdahale sonrası yangın kontrol atlına alınarak tamamen söndürüldü.

Olayın görgü tanığı Ahmet Karakoç, "Çok kötü bir yangın çıktı. İçerideki camları patlattı. İtfaiye müdahale etti yangını söndürdü" dedi. Yangında ölen yada yaralanan olmazken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.