Kendisini dövenlere caddede kurşun yağdırdı

Güncelleme:

Düzce'de yaşanan korkunç olayda bir kişi kafede kendisini darbedenlere caddede kurşun yağdırdı.

Düzce'de C.S., kendisini kafede darbedenlere caddede kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği 2 kişi yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

Olay, saat 19.30 sıralarında kentin en işlek bölgelerinden Gaziantep Caddesi'nde meydana geldi. Özcan D. ile Engin Ş. kafede tartıştıkları C.S.’yi darbetti. Kafeden çıkan C.S., bir süre sonra yanına tabanca alarak kendisini darbedenleri Gaziantep Caddesi'ne çağırdı. C.S. caddeye çağırdığı 2 kişiye kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği Özcan D. ile Engin Ş. yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı. Olay sırasında caddede bulunan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

Yaralanan 2 kişi sağlık ekipleri tarafından kaldırıldıkları Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlattı. 

Silahıyla birlikte yakalandı

Gaziantep Caddesi’nde kendisini darbeden 2 kişiyi tabanca ateş ederek yaraladıktan sonra kaçan C.S., Konuralp Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde polis uygulaması sırasında olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, silaha da el konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

DHA