Kuşadası'dna şüpheli ölüm! Yaşlı adam kanlar içinde ölü bulundu

Kuşadası'dna şüpheli ölüm! Yaşlı adam kanlar içinde ölü bulundu
Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 75 yaşındaki bir adam evinde kanlar içinde ölü olarak bulundu. Yaşlı adamla birlikte evde alkol aldığı iddia edilen şahıs, polis tarafından aranıyor.

Davutlar Mahallesi'nde bir sitede yalnız yaşadığı öğrenilen 75 yaşındaki A.C.'nin, dün gece saatlerinde A.A. (39) ile birlikte alkol aldığı iddia edildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde A.A., A.C.'na ait otomobil ile evden ayrıldı. Bugün öğle saatlerinde kapısının önünde bir miktar kan gören komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler çilingir yardımıyla içeri girdiğinde C.'yi yerde kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde 75 yaşındaki adamın başından aldığı darbelerle hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşlı adamın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis ekipleri olayın aydınlatılması için geniş çaplı çalışma başlatırken, C.'ye ait otomobil ile evden ayrılan A.A. ise her yerde aranıyor. Ayrıca olayın cinayet olup olmadığı da araştırılırken, şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA