Şampiyon dansçı Cem Demir'in feci sonu

Şampiyon dansçı Cem Demir'in feci sonu
Güncelleme:

Dünya dans şampiyonu Cem Demir, bir organizasyon için geldiği Adana'da, bir apartmanın 4. katından düşerek yaşamını yitirdi.

Merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki bir apartmanın 4. katındaki dairenin balkonundan bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde yerde yatan kişinin öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri ise ölen kişinin Dünya Dans Olimpiyatlarında altın madalya kazanan ve IDO Avrupa Salsa Dans Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Cem Demir olduğunu tespit etti. Genç dansçının cenazesi polis ekiplerinin çalışmasının ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şampiyon dansçı Cem Demir'in feci sonu - Resim : 1

'İNTİHAR' İDDİASI

Yapılan otopsinin ardından arkadaşları, dansçı Cem Demir’in cenazesini almak için morga geldi. Arkadaşları, Demir’in 2 yıl önce annesini kanserden kaybettiğini, bu nedenle bunalımda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadığını söyledi.

Cem Demir’in, olay öncesi kendilerine "Baba parasıyla geçinmek gururuma dokunuyor. Babama iyi bakın" dedikten sonra "Hava alacağım" diyerek balkona çıktığını, buradan da atladığını dile getiren arkadaşları, morg önünde gözyaşı döktü. Cem Demir’in cenazesinin, Bodrum’dan gelecek babasına teslim edileceği belirtildi.

CENAZESİ BABASINA TESLİM EDİLECEK

Demir'in Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsisi tamamlandı. Demir'in arkadaşları Adli Tıp önünde hüzünlü bekleyişlerini sürdürüyor. Demir'in cenazesi, Bodrum'dan uçakla gelecek olan babasına teslim edilecek.

Şampiyon dansçı Cem Demir'in feci sonu - Resim : 2

TEŞHİS SIRASINDA SEVGİLİSİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Adana'da kaldığı evin balkonundan düşerek ölen salsa şampiyonu dansçı Cem Demir'in babası Asım Demir, oğlunun cenazesini morgdan almak için Muğla'nın Bodrum ilçesinden uçakla Adana'ya geldi. Oğlunun arkadaşları tarafından morgda karşılanan Asım Demir, gözyaşlarına boğuldu.

Şampiyon dansçı Cem Demir'in feci sonu - Resim : 3

Oğlunun sevgilisi ve dans partneri Melisa Sahra Katılmış da Asım Demir'e sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Asım Demir, oğlunu teşhis etmek için morga, Melisa Sahra Katılmış ve Melisa'nın babası ile girdi. Morg çıkışı sinir krizi geçiren Melisa Sahra Katılmış, "O ölmedi. Ben onsuz yaşayamam. Morgda buz kesilmişti. Ben onu yaşatacağım. Ameliyat ettireceğim, o ölmedi" diyerek gözyaşı döktü.

Otopsisi tamamlanan Cem Demir'in cenazesinin babası tarafından ilerleyen saatlerde teslim alınıp, son yolculuğuna uğurlanmak için Bodrum'a götürülmesi bekleniyor.

Şampiyon dansçı Cem Demir'in feci sonu - Resim : 4

Ajanslar

Etiketler dansçı cem demir