Sevgili cinayetininin sır perdesi çözüldü

Sevgili cinayetininin sır perdesi çözüldü

Antalya'da kız arkadaşını arabayla ezen kişinin cinayetinde sır perdesi aralandı.

Antalya'da 30 yaşındaki Ş.K.'ın, üzerinden otomobille geçtiği kız arkadaşı 23 yaşındaki H.A'yı ölüme götüren olayın, 'tavernaya gitme' tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

19 Şubat akşamı H.A ile kız kardeşi C.A., eğlenmek için dışarı çıktı. Kaleiçi'ndeki bir barda Ş.K. ile buluşan ikili, bir süre eğlendikten sonra evlerine dönmek istedi. Ancak K., eğlenceye tavernada devam etmek istedi. Bu talebi geri çevrilen K., .. ... .. plakalı otomobiliyle iki kız kardeşi evlerine bırakmak için yola çıktı.

İddiaya göre tartışma yol boyu devam etti. Ş.K, Tonguç Caddesi'nde açık bir büfe görünce sigara alacağını söyleyerek aracı durdurdu. H.A bir paket de kendisine almasını istedi. Fakat K. taverna teklifini reddeden kız arkadaşı için sigara almayınca H.A ile kız kardeşi araçtan inip büfeden sigaralarını alıp yaya olarak evlerine doğru yürümeye başladı. Bu sırada aracıyla iki kardeşi takip eden K., H. ile kardeşini otomobile binmeye ikna etti.

Ancak H.A. ile K. arasında alkolün de etkisiyle kavga çıktı. İddiaya göre 'Ben sizin her istediğinizi yapıyorum ama siz benim istediğimi yapmıyorsunuz' diyen K., önde oturan kız arkadaşıyla yumruklaşmaya başladı. Bunun üzerine arka koltukta oturan C.A araçtan indi. H.A. da kapıyı açıp araçtan inmek istediği sırada K. kızın saçından yakalayıp gaza bastı.

25 YIL HAPİS İSTENİYOR

Vücudunun yarısı aracın içinde, yarısı dışında kalan H.A., araç kapısının park halindeki bir başka araca çarpmasıyla otomobilden fırlayıp aracın altında kaldı. Başının üzerinden tekerlek geçen H.A olay yerinde yaşamını yitirdi. Ş.K ise tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcı Haki Çeliker tarafından hazırlanan iddianamede, olayın bir trafik kazası değil, 'olası kasıtla ölüme sebebiyet' olduğu belirtildi. 25 yıla kadar hapis cezası istenen Ş.K, 29 Nisan günü hakim karşısına çıkacak.