''Sevgilimi yanlışlıkla ezdim'' diyen kadını kamera görüntüleri ele verdi

''Sevgilimi yanlışlıkla ezdim'' diyen kadını kamera görüntüleri ele verdi
Güncelleme:

Denizli'de bir kadın, aracıyla erkek arkadaşını ezdi. Olayın kaza olduğunu söyleyen kadını, güvenlik kamerası görüntüleri ele verdi.

Denizli'de sevgililer arasında sokak ortasında yaşanan tartışma anları, feci dakikalarca sonuçlandı. Aralarında tartışma bulunan sevgililerden biri, diğerini arabayla ezdi. Sürücü kadın, olaydan sonra "Yanlışlıkla ezdim" dese de güvenlik kamerası kayıtları, olayın anlatılan gibi olmadığını ortaya çıkardı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi'nde 4 yıldır birlikte yaşayan Murat A. (41), ve Dilek D. (34), idaresindeki 35 MRT 34 plakalı araç ile gece saatlerinde kaldıkları apart dairesine geldi. Daha sonra Dilek D.'nin çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. A.'nın aracın altında kaldığını gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

GERÇEK KAMERALAR SAYESİNDE ORTAYA ÇIKTI
Bölgeye sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro dedektifleri Dilek D'nin ilk ifadesini ile çevreden topladığı güvenlik kameralarının örtüşmediğini tespit etti. Alkolün etkisindeki Dilek D'nin ifadesine göre çiftin kavga ettiği olay anında A.'yı fark etmediğini söylediği öğrenildi. Çevredeki güvenlik kameralarında ise Dilek D'nin araca tutunan A.'yı birkaç metre sürüklediği ardından dönüş yaparak üzerinden geçtiği belirlendi. Cinayet şüphelisi Dilek D., gözaltına alındı.

 

İHA

Etiketler Denizli