Şeytani plan! Annesinin eski sevgilisini böyle öldürdü

Şeytani plan! Annesinin eski sevgilisini böyle öldürdü
Güncelleme:

21 yaşındaki Murat T., annesiyle yıllar önce aşk yaşayan Kamuran T.'nin izini Facebook'ta buldu. Akrabalarıyla plan yapan Murat T., önce Zülehya ismiyle Kamuran T. ile sohbet edip, daha sonra buluşmaları için bir kadın ayarladı. Murat T., restoranda kadınla buluştuktan sonra takip ettiği Kamuran T.'yi sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul Kadıköy’de berberlik yapan Kamuran T. (42) iddiaya göre, bundan 20 yıl önce Şırnak Silopi’de yaşıyordu. Evli bir kadınla yaşadığı ilişki duyulunca öldürülme korkusuyla İstanbul’a kaçtı.

Önce bir berberin yanında çıraklık yaptı, ardından Kadıköy’de kendi dükkanını açtı. Şırnak’ta yaşayan Murat T. (21), bu olaydan 20 yıl sonra babası Hacı T.’den, annesiyle Kamuran T. yüzünden ayrıldıklarını öğrendi. Kamuran T.’nin peşine düşen Murat T., İstanbul’da olduğunu öğrendi ancak adresini bir türlü bulamadı.

Kamuran T.’yi öldürmek için babası Hacı T. ile İstanbul’a gelerek akrabalarının yanına yerleşti.

ŞEYTANİ PLAN

Aile üyeleri, Kamuran T.’nin adresini bulabilmek için, şeytani bir plan yaptı.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, Murat T. “Züleyha” takma adıyla Facebook’tan Kamuran T.’le bağlantı kurdu. Kamuran T. kuaför olmak istediğini söyleyen sözde kadınla yakınlaştı ve cep telefonu numarasını verdi. Ancak arayacak bir kadın bulunamadı. Akrabalarının tanıdığı Tekirdağ’da yaşayan Duygu A.H.’ye, “Kamuran T.’den alacağımız var. Yerini bulursan sana da para vereceğiz” denildi. Duygu A.H., telefonla aradığı T.’ye yanına gelmek istediğini söyledi. Kamuran T. de adresini verdi.

12 Ekim’de Hacı T. ve Selçuk B., Tekirdağ’dan aldıkları Duygu A.H.’yi, Kamuran T.’le buluşması için İstanbul’a getirdi. Kadıköy’de restoranda buluştular. Dışarı çıktıklarında, Kadıköy’de sokak ortasında Murat T. ve akrabaları bıçakla T.’ye saldırdı. Yedi yerinden bıçaklanan Kamuran T. hayatını kaybetti.

DÖRT KİŞİ YAKALANDI

Polis ekipleri, cinayetin ardından kaçan Murat T., Hacı T., Selçuk B. ve Duygu A.H.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Polis tarafından aranan bir kişi ise henüz yakalanamadı.

Hürriyet

Etiketler istanbul berber