Soğuk hava deposunda öldüresiye dayak

Soğuk hava deposunda öldüresiye dayak

Elektrikçi Ahmet Kıran, marketler zincirinin sahibi ve adamları tarafında feci şekilde dövüldü.

Elektrikçi Ahmet Kıran, marketler zincirinin sahibi ve adamları tarafından soğuk hava deposunda tutulup öldüresiye dövüldü. Döven dört kişi için 43 yıla kadar hapis isteniyor

Beş marketin dekorasyon işini yapan Ahmet Kıran, iddiaya göre parasının bir kısmını alamayınca işi bıraktı. Market zincirlerinin yetkilileri de dekorasyon işini başka bir şirkete verdi ama ödeme yapmadı. O şirket tarafından açılan alacak davasında da Kıran tanıklık yaptı. Bunun üzerine firmanın yetkilileri Kıran’ı arayarak ‘dediğimiz yere gel paranı vereceğiz’ diye aradı. Buluşma yerine giden Kıran, burada beş kişi tarafından yakalanarak bir markete sokuldu.

BELLİ OLMASIN DİYE YIKADILAR 

Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, Ahmet Kıran’ın elleri, ayakları ve gözleri bağlandı. Markete gelen firmanın sahibi Erdoğan M., “Bunu yarım saat soğukhava deposunda tutun. Dayak izleri daha az belli olsun” dedi. Yarım saat soğuk hava deposunda rehin kalan Ahmet Kıran, daha sonra Erdoğan M.’nin 5 adamı tarafından darp edildi ve cebinden bir miktar parası alındı. Dayak izi belli olmaması için Ahmet Kıran’ın yüzü ve kanayan yerleri yıkandı. Kıran’ın şikayeti üzerine dört şüpheli hakkında 43 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Sanıklar ise haklarındaki suçlamaları reddetti.