Sokak ortasında vahşet: Önce eşini öldürdü sonra intihar etti

Sokak ortasında vahşet: Önce eşini öldürdü sonra intihar etti
Güncelleme:

Ankara’da boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında silahla vurarak öldüren şahıs, ardından 300 metre ilerideki evinin otoparkına gitti, otomobilinin içinde 5 dakika bekleyip başından kendini vurarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi 351. Sokak’ta meydana gelen olayda Hasan B., boşanma aşamasında olduğu eşi Şerife B.’a pompalı tüfekle bir el ateş etti.

OTOMOBİL İÇİNDE İNTİHAR ETTİ
Olayın ardından şahıs, otomobiline binerek 300 metre ilerideki Serdar Koçak Caddesi’nde oturduğu evinin otoparkına gitti. Otomobilin içerisinde 5 dakika bekleyen Başar, başından kendini vurarak intihar etti.

KADIN, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Şerife B., olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri, Hasan B.’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

 "BAĞRIŞMA SIRASINDA KIZI ANNESİNE, 'BEN SANA SÖYLEDİM ÇIKMA DİYE' DEDİ"
Olayın yaşandığı caddede esnaflık yapan Halil İbrahim Yıldız, Hasan B.’ın önce kendi dükkanının önüne gelerek yarım saat beklediğini, daha sonra sokakta gördüğü eşinin yanına silahıyla beraber gittiğini söyleyerek, “Baktım karşıda eşini vurmuş. Ondan sonra kaçtı. Ondan sonra buraya gelerek kendi kafasına sıktı. Arabadan inerken silah vardı elinde. O arada da vurdu eşini, sonra arabasına binerek kaçtı. Bir sefer ateş etti. Pompalıyla kafasına ateş etti. Omzuyla boğazına denk geldi. Kızı evden uzaklaştırma aldığını söyledi. Uzaklaştırma almış, sorunları vardı demek ki. Bağrışma sırasında kızı annesine, ‘Ben sana söyledim çıkma diye’ dedi. Demek ki daha önce tehdit etmiş” ifadelerini kullandı.

"KADININ DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜM, ADAM KAÇTI GİTTİ"
Olaya tanık olan Mehmet Güneş ise, ilk önce silah sesi duyduğunu söyledi. Hasan B.’ın eşini vurduğunu gördüğünü belirten Güneş, “Sonra kadının düştüğünü gördüm. Ondan sonra adam kaçtı gitti. Bir sefer ateş etti. Sadece silahın patladığını gördüm. O anda kadın düştü ve arabaya binerek kaçtı” dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.