Tacizci öğretmene 110 yıl hapsi istendi! Bir anne biliyormuş, susmuş!

Tacizci öğretmene 110 yıl hapsi istendi! Bir anne biliyormuş, susmuş!
Güncelleme:

Samsun'da 9 yaşlarındaki 5 öğrencisine cinsel tacizde bulunmakla suçlanan öğretmen hakkında 110 yıl hapis cezası istenirken, öğrencilerden birinin velisinin olaydan haberdar olmasına rağmen sessiz kaldığı ortaya çıktı.

Samsun'da 9 yaşlarındaki beş öğrencisine cinsel tacizde bulunan sınıf öğretmeni Y.Ö. için 110 sene hapis cezası istendi. O öğretmenin çocuklara tacizde bulunurken pişkin pişkin 'Öğretmen sevgisi ister misin?' dediği belirlendi. Tacize uğrayan çocuklardan birinin annesinin olayı bildiği fakat emniyet güçlerine haber vermediği de ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine göre Tacize uğrayan çocuklardan birisi durumu annesine anlattı fakat anne 'Eşim öğrenirse kötü şeyler olur' diyerek olayın üstünü kapadı. Kızını okuldan alan anne daha sonra olayın ortaya çıkmasını engellediği için pişman olduğunu belirtti.

Aralık ayının son günlerinde gündeme gelen olaydan sonra DHA, sapık öğretmenin tutuklandığı bilgisini geçmişti. Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilen Y.Ö için 110 yıl hapis cezası isteniyor.

 

(Kaynak)