Türkiye alkollü vatandaşla polisin bu diyaloglarını konuşuyor

Güncelleme:

Edirne'de sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan alkollü sürücü, polis ekipleri tarafından fark edildi. Durdurulan sürücü, polis aracına bindirildi ve kimliği istendi. Israrla kimliğini vermeden önce telefonunu isteyen alkollü sürücü polise zorluk çıkardı. Sürücü, “Size zorluk çıkarmak istedim. Senin canını yiyeyim” dedi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle akşam 21:00'den sabah 05:00'e kadar uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında alkollü bir sürücü ile polis arasında yaşananlar kameraya yansıdı.

Görüntünün adresi Edirne. Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan alkollü sürücü, polis ekipleri tarafından fark edildi. Gözaltına alınan sürücü, polis aracına bindirildi ve kimliği istendi.

Ancak sürücünün kimliğini vermeye niyeti yoktu.

'Size zorluk çıkarmak istedim'

Polise zorluk çıkaran sürücü, durmadan telefonunu istedi. "Sen bana telefonumu verirsen ben sana kimliğimi vereceğim" diyen sürücüye karşılık veren polis, "Kimliğini verirsen telefonunu sana vereceğim" dedi.

Yine "Telefonumu verir misin?" cümlelerini tekrar eden sürücü, bu kez karşılığını "Arkadaşım zor kullandırma" şeklinde aldı.
 
 
 

Seçiniz...