Yeni yıl yine eski eş şiddetiyle başladı: Eski eşini pompalı tüfekle vurdu

Yeni yıl yine eski eş şiddetiyle başladı: Eski eşini pompalı tüfekle vurdu
Güncelleme:

Kocaeli'nde bir kişi sokakta görüp, tartıştığı eski eşi ile kendisine engel olmaya çalışan arkadaşına pompalı tüfekle ateş açtı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Y. D., otomobille giderken cadde üzerinde görüp, tartıştığı eski eşi A. Ç. ile kendisine engel olmaya çalışan arkadaşı Y. D.'ye pompalı tüfekle ateş açtı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli eski eş ise gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Y. D. yanında arkadaşı Kadir U. ile birlikte caddede otomobiliyle seyir halindeyken eski eşi A. Ç.’yi gördü. Arkadaşını araçta bırakan Y. D. yanına gittiği eski eşi ile caddede tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Y. D. aracına geri dönüp pompalı tüfeğini alarak A. Ç.’ye ateş etti. Genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, Y. D., kendisine engel olmaya çalışan arkadaşı Kadir U.’yu da bacağından vurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin  olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından A. Ç. ile Kadir U., kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Bacağından vurulan Kadir U.'nun durumunun iyi olduğu ancak A. Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Olayın ardından şüpheli Y. D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

DHA