Yurt müdürüne işkence! Ellerini bağlayıp sıcak ağda yapmışlar

Yurt müdürüne işkence! Ellerini bağlayıp sıcak ağda yapmışlar
Güncelleme:

İstanbul'da özel öğrenci yurdu sahibi İsa Ç., yurt müdürü Mustafa D.'nin odalarını başka kişilere kiraya verdiğini, yurda ait paraları zimmetine geçirdiğini öğrendi. Aralarında milli tekvandocunun da bulunduğu bir grup ile Mustafa D.'yi çamaşırhaneye kilitleyen İsa Ç., şahsın ellerini bağlayarak ağdayla işkence etti.

İstanbul Fatih'te bulunan özel bir öğrenci yurdu sahibi İsa Ç., yurdu müdür Mustafa D.'ye bırakarak seyahate çıktı. Yurt dışında bulunduğu süre içerisinde yurtla ilgili bilgiler alan İsa Ç., Mustafa D.'den işlerin iyi gitmediğini öğrendi. Durumdan şüphelenen İsa Ç., babasını arayarak yurdu kontrol etmesini istedi. İddiaya göre yurdu inceleyen baba oğluna yurtta öğrencilerin olduğunu işlerin yolunda gittiğini ancak yurdun bakımsız bir halde olduğunu söyledi.

YURT ODALARINI BAŞKALARINA KİRALAMIŞ
Olan biteni denetlemek için gizlice Türkiye'ye dönüş yapan İsa Ç., yurda yaptığı ziyaretinde odaların öğrenci ve başka kişilere kiralandığını, ancak kendisine yanlış bilgiler verildiğini öğrendi. Aradan geçen bir süre sonra Mustafa D.'nin işe aldırdığı Serkan K., iddiaya göre yurt sahibine gelerek Mustafa'nın yurda ait olan 200-300 bin lirayı kendi hanesine geçirdiğini, bu paradan 20-25 bin lirada kendisinin aldığını ancak bu parayı ücretsiz çalışarak ödeyeceğini söyledi.

ELLERİNİ BAĞLAYIP SICAK AĞDA İLE İŞKENCE ETTİLER
Sabah'ın haberine göre duydukları karşısında öfkelenen İsa Ç., arkadaşlarıyla bir plan yaparak yurda geldi. Aralarında milli sporcu da olan 4 şüpheli ellerinde silah ve bazı malzemelerle Mustafa D. ve Serkan K.'yi yurdun çamaşırhanesine indirdi. Burada Mustafa D.'nin elleri, ayakları ve gözlerini bağlayan şüpheliler yanlarında getirdiği ağdayı Mustafa D.'nin bacaklarına, kafasına ve sakallarına sürdüler. Gözleri bağlı olan genç adamın saçları ve sakalları sıcak ağda ile yerinden koparıldı.

260 BİN LİRA VERİP KURTULDU
Kendisini dolandırdığını öne süren İsa C., Mustafa D.'den para istedi ancak Mustafa kimseye borcu olmadığını söyleyerek ödeme yapmayı reddetti. Yaklaşık 2 saat boyunca çeşitli işkenceye maruz kalan genç adam hesabında bulunan 203 bin lirayı İsa C.'ye gönderdi. Evde de dövizi bulunduğunu belirten yurt müdürü evden getirdiği 4 bin doları şüphelilere teslim etti. Şüpheliler genç adamı serbest bırakacağını, yaşanılanlardan polise bahsetmemesini ve hastaneye gitmemesini aksi takdirde öldüreceklerini söyleyerek Mustafa D.'yi serbest bıraktı.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ
Canını kurtaran Mustafa D., polis merkezine sığınarak zorla işkenceye maruz kaldığını, hesabındaki paranın şiddet zoruyla alınarak üzerine bir de senet imzaladığını anlattı. İhbarı değerlendiren emniyet güçleri şüphelilerin yakalanması için kapsamlı çalışma başlattı. İkametlerinde gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. İsa C., ifadesinde Mustafa D.'nin yurdunun müdürü olduğunu Serkan K.'nın kendisine gelerek Mustafa'nın yurda ait paraları illegal yöntemlerle hanesine geçirdiğini anlattığını ardından da Mustafa D.'nin kendisine ödeme yapıp yurt çalışanlarıyla helalleştikten sonra ayrıldığını anlattı. Mustafa D.'ye hiçbir şekilde işkence yapılmadığını ifade eden İsa C., iftiraya maruz kaldığını söyledi.

Gözaltına alınan tekvandocu milli sporcu Yusuf A., ise olay günü İsa C., ve Mustafa D., arasında tartışma yaşandığını İsa C.'nin kendisinden hesap numarasını istediğini ve hesabına 2 bin lira aktarıldığını, paranın ise halen hesabında durduğunu söyledi. İfadelerinin ardından İstanbul Adliyesine sevk edilen şüpheliler nöbetçi savcılığa çıkarıldı.

TUTUKLANDILAR
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında yurda ait güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesini talep etti. Emniyet güçleri yurtta yaptığı incelemede kamera görüntülerinin bulunduğunu ancak olay anına ait tarihteki görüntülerin olmadığını fark etti. Savcılık şüphelileri ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti. Hakimlik 2 İsa C., ve Yusuf A.'yı tutuklayarak cezaevine gönderdi. Olayla ilgili savcılığın yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

Sabah

Türkiye'nin en sevimli göçmeni, göç etmekten vazgeçip, Bitlis'e yerleşerek yerleşik hayata döndü! Türkiye'nin en sevimli göçmeni, göç etmekten vazgeçip, Bitlis'e yerleşerek yerleşik hayata döndü! SGK'dan büyük temizlik! Kendisini uyanık sanan sahte emekliler SGK'ya yakalandı! SGK'dan büyük temizlik! Kendisini uyanık sanan sahte emekliler SGK'ya yakalandı! Değerli metallerde fırtına dinmiyor: Altın fiyatlarında ibre tersine döndü Değerli metallerde fırtına dinmiyor: Altın fiyatlarında ibre tersine döndü Emret Komutanım'ın yakışıklısı yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti Emret Komutanım'ın yakışıklısı yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanması mahkemelik oluyor! Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanması mahkemelik oluyor! Yeni haftanın hava durumu raporu açıklandı: Soğuk ve yağışlar geri dönüyor! Yeni haftanın hava durumu raporu açıklandı: Soğuk ve yağışlar geri dönüyor! Geri sayım başladı; ekranların iddialı yapımı için final tarihi belli oldu Geri sayım başladı; ekranların iddialı yapımı için final tarihi belli oldu Ankara'da kadın cinayeti: Barışma bahanesiyle çağırdığı eşini katletti! Ankara'da kadın cinayeti: Barışma bahanesiyle çağırdığı eşini katletti! İhtiyaç kredisi faiz oranları düşüşe geçti: İşte 250 bin TL için ödeme tablosu İhtiyaç kredisi faiz oranları düşüşe geçti: İşte 250 bin TL için ödeme tablosu İslam Memiş'ten altın ve gümüş için kritik uyarı: ''Dipten ikinci kez vuracaklar!'' İslam Memiş'ten altın ve gümüş için kritik uyarı: ''Dipten ikinci kez vuracaklar!''
Darphane 2 madeni paranın daha basımını durdurdu! Darphane 2 madeni paranın daha basımını durdurdu! Ünlü şarkıcının pantolonu ıslandı, annesi ''altına kaçırdığını'' zannetti! Ünlü şarkıcının pantolonu ıslandı, annesi ''altına kaçırdığını'' zannetti! Çalıntı kamyonetle yakıt alırken polis geldi; ortalığı birbirine kattı! Çalıntı kamyonetle yakıt alırken polis geldi; ortalığı birbirine kattı! Beden eğitimi öğretmenini ezip, ölümüne yol açtıktan sonra kaçtı! Beden eğitimi öğretmenini ezip, ölümüne yol açtıktan sonra kaçtı! SONAR'ın patronu Hakan Bayrakçı son anket sonuçlarını açıkladı SONAR'ın patronu Hakan Bayrakçı son anket sonuçlarını açıkladı İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintisi: 8 saat sürecek! İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintisi: 8 saat sürecek! ''Jandarma'dan mesajlı taciz'' iddiası sonrası yeni açıklama ''Jandarma'dan mesajlı taciz'' iddiası sonrası yeni açıklama Sahnelerin iddialı güzeli, ünlü şarkıcının yaptığı yatırım hem şaşırttı hem de dudak uçuklattı Sahnelerin iddialı güzeli, ünlü şarkıcının yaptığı yatırım hem şaşırttı hem de dudak uçuklattı İstanbul Çatalca'da gece yarısı endişe veren deprem! İstanbul Çatalca'da gece yarısı endişe veren deprem! 52 yaşındaki kadın esnaf, kar maskeli hırsızları tokatlaya tokatlaya dükkandan atmayı başardı! 52 yaşındaki kadın esnaf, kar maskeli hırsızları tokatlaya tokatlaya dükkandan atmayı başardı!