Alanya savaş alanına döndü !

Alanya savaş alanına döndü !

Dün gece teröre tepki eyleminde olaylar çıkan Alanya'da çok sayıda bina, işyeri ve araç zarar gördü. Dehşetin izleri sabah saatlerinde ortaya çıktı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde dün akşam saatlerinde teröre tepki eylemi sonrası olaylar çıktı. HDP Alanya ilçe başkanlığının bulunduğu bina ve yanındaki bir restoran bazı göstericiler tarafından ateşe verildi. 4 katlı binayla birlikte hemen yanındaki restoranda da büyük çapta hasar oluştu.

Polisin müdahalesiyle ara sokaklara dağılan gruplar, yer yer toplanarak işyerlerine yeniden saldırdı. Bazı işyerlerine taş ve sopalarla saldırarak zarar veren göstericiler, bazılarını da ateşe verdi.

1-20150909162235.jpg

İTFAİYENİN DE ÖNÜNÜ KESTİLER!

TOMA ve biber gazıyla dağıtılan gruplar yangınlara müdahale için giden itfaiye araçlarının da önünü kesti. Gece boyunca süren olaylarda 35 yaşındaki Erkan Uğuz’un bıçakla, Tayfun Dinçer’in ise av tüfeğiyle yaralandığı belirtilirken, biber gazından etkilenen çok sayıda kişinin de hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

2-996.jpg

DEHŞETİN İZLERİ SABAH ORTAYA ÇIKTI!

Tüm bu olayların ardından Alanya yeni güne geceden kalan dehşet izleriyle uyandı, HDP ilçe başkanlığı binası, restoran, butik, market ve bir apart otelin de aralarında bulunduğu 11 işyeriyle bir otomobil ve motosiklette zarar olduğu görüldü.

3-553.jpg

Sabah evden çıkıp dehşet doyu manzarayı görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR!

Gece boyunca göstericilere müdahale ederek olayları önlemeye çalışan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çok sayıda göstericiyi gözaltına aldığı belirtildi

4-348.jpg