Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

----------------------GECE MAGAZİN HABERLERİ----------------------Golf turizmcilerinin ilk buluşmasıGOLF turizminde faaliyet gösteren ve uluslararası...

----------------------

GECE MAGAZİN HABERLERİ

----------------------

Golf turizmcilerinin ilk buluşması

GOLF turizminde faaliyet gösteren ve uluslararası birçok organizasyonda adından söz ettiren

Millennium Golf, gelenekselleştirmeyi planladığı yıl sonu gecesinin ilkini gerçekleştirdi. Hotel Su'da düzenlenen geceye Vali Yardımcısı Recep Yüksel'in yanı sıra, otel yöneticileri, acenta yetkilileri ve sektörde faaliyet gösteren birçok firma yetkilisi katıldı. Millennium Golf Genel Koordinatörü Öner Uygun'un açılış konuşmasıyla başlayan gecede golf turizmi hakkında yeni gelişmeler paylaşıldı. Sektörde büyük paya sahip olan golf üzerine çalışan konuklar, sohbet havasında keyifli bir akşam yaşadı. Gece, müzik ve iş sohbetleriyle devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto1: Çiçek Kurtoğlu, Gökben İnci

Foto2: Gaye Ünlükuş, Özlem Bakır

Foto3: İbrahim- Canan Kalender

Foto4: Raziye Güler, Demirhan Parscan, Gül İmrek, Hamiyet Önal

Foto5: Gülcan- Can Uryan

Foto6: Nilüfer Duman, Sinem Kurnaz, Leyla Gürses, Mehmet Kurnaz

Foto7: Serap Atmaca, Kurtuluş Gülşen

Foto8: Gizem Şenyüz, Mesut Kılıç, Aysun Yalavaç

Foto9-10-11: Geceden

===

Heyecana ortak oldular

YAKIN bir dostlarının doğum günü kutlamasına katılan Esat Karahan ile Şeyda Aşık, keyifli geceye ortak oldu. Çatı Ocakbaşı'nda gerçekleşen buluşma, ikili ve dostlarına enerjik bir gece sundu. Akşam yemeği yiyen ikili, ardından dostlarıyla koyu bir sohbete koyuldu. Fasıl müzik eşliğinde süren eğlenceli gece, kutlamanın ardından koyu sohbet eşliğinde devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Şeyda Aşık, Esat Karahan

===

Keyifleri yerinde

BİR sosyal sorumluluk projesine destek veren Kadir Çoran ile eşi Rengin Çoran, keyifli akşam geçirdi. Canyon Giritli Restaurant'ta gerçekleşen özel geceye birlikte katılan ikili, şıklıkları ve uyumlarıyla öne çıktı. Böyle bir projede yer almanın kendilerine mutluluk verdiğini ifade eden Çoran çifti, akşam yemeği ve neşeli diyaloglarla oldukça keyifli bir akşama imza attı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Rengin- Kadir Çoran

===

Evlilik aşkı güçlendirdi

KITIR Unlu Mamülleri'nin ortaklarından Onur Kazancı ile eşi Özlem Kazancı, uzun aranın ardından dostlarıyla birlikte dışarı çıktı. Kısa süre önce dünya evine giren genç çift, enerjik halleri ve neşeli diyaloglarıyla geceye renk kattı. Jolly Joker Concert Hall'de müzik dolu bir akşam geçiren ikili, evliliğin aşkı güçlendirdiğini söyleyerek, geceye kaldıkları yerden devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Onur- Özlem Kazancı

===

Genç bayinin mutluluğu

DEMRE'de bir içecek firması bayisi ortaklarından Nail Öztürk, Ataç ailesinin kızı Emine Ataç ile yaşamını birleştirdi. Düğünden 1 gün önce Winecity Otel'de kına gecesi düzenlendi. Emine Ataç, kına gecesine yerel bir kıyafetle geldi. Genç çiftin düğünü, Demre Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Damadın şahitliğini iş ortakları ve Demre Belediyesi Meclis Üyesi Ali Rıza Zorlu, gelinin şahitliğini ise üniversite arkadaşı Büşra Yıldırım yaptı. Genç çift, gece boyunca bol bol dans edip oynadı. Dev düğün pastasını kesen çift, birbirine ve konuklarına ikram etti.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Nail ve Emine Öztürk