Bazı vapur ve BUDO seferleri iptal edildi

Bazı vapur ve BUDO seferleri iptal edildi
Güncelleme:

Kocaeli’de bazı vapur seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle yapılamayacak. Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları da iptal edildi.

Koceli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Karamürsel-Hereke, Hereke-Karamürsel deniz ulaşım seferlerinin 14.00’e kadar olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi Açıklamada, 14.00’ten sonraki seferlerin hava durumuna bağlı güncelleneceği aktarıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazılarının olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

BUDO’nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 07.00 ve 09.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleriyle 08.30 ve 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi.

Aynı gerekçeyle 09.30 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) seferi de programdan kaldırıldı.