Bb Erzurumspor, Şampiyonluk Yolunda Galibiyet Sevincini Yaşıyor

Bb Erzurumspor, Şampiyonluk Yolunda Galibiyet Sevincini Yaşıyor

Ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluk yolunda önemli yol kat eden BB Erzurumspor'da Maltepespor galibiyetinin sevincini yaşıyor.

Ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluk yolunda önemli yol kat eden BB Erzurumspor'da Maltepespor galibiyetinin sevincini yaşıyor. BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım,'Futbolcularımı, taraftarlarımızı kutluyorum. Rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

'REHAVETE KAPILMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'

Maltepespor maçının zorlu geçtiğini açıklayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Stresi yüksek Maltepe deplasmanından şampiyonluk virajının önemli yolunda belirlediğimiz hedef çerçevesinde rakibimizden alacağımız üç puan çok önemliydi. Bu nedenle mücadele gücü yüksek her iki takımında kazanma arzusu içinde olduğu bir maçtı. BB Erzurumspor olarak maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadık. Maltepe stadında 6 bin taraftarımızın güçlü sesi ve desteği ile mücadeleden yılmadan savaşarak maçın 90+2'nci dakikasında kullandığımız faul atışını gole çevirmesini bildik. Sahada alın teri dökerek takımıma üç puan kazandıran futbolcularım ve taraftarlarımı kutluyorum. Şampiyonluk yolunda önümüzde üç maçımız daha var. Rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

BAŞKAN DEMİRHAN,'TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Maltepespor maçında takımlarına destek olmaya çevre il ve ilçelerden gelen taraftarlara teşekkür eden BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, "Bu zor ve önemli günümüzde yanımızda olan fedakar Erzurumspor taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyorum. En çok etkilendiğim bir maçtı. Yediden yetmişe kenetlenmiş taraftarlık ruhu ile sahadan alnımızın akı ile kazanarak çıktık. Hiçbir taraftarımızın şüphesi olmasın. Şampiyonluk yolunda hak edilen başarı bayrağını daha üst seviyelere taşıyacağız. Bize bu haklı galibiyet sevincini yaşatan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.