Berna Laçin'den Ersoy Dede'ye tokat gibi yanıt!

Berna Laçin'den Ersoy Dede'ye tokat gibi yanıt!
Güncelleme:

Berna Laçin’in Bebek paylaşımına yaptığı "Bebek'teki banklarda oturmanızı tavsiye etmem" yorumuyla tepki çeken TRT spikeri Ersoy Dede’ye Laçin’den tokat gibi bir cevap geldi.

Bebek'teki mekanlardaki fiyat politikasını eleştiren Berna Laçin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bebek'te arada gittiğim şık bir yerde kahve içelim dedik 1 kahve 100 lira, su 75 lira. Hani yemeği geçtik artık kahve de termosla parka gideceğiz. İşin kötüsü şehirlerimizde orta alan park falan da yok ki her beton" ifadelerini kullandı.

Ersoy Dede de iki kişinin Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girdiği görüntülere atıfta bulunarak Laçin'e "Bebek'teki banklarda oturmanızı tavsiye etmem" yorumunu yaptı.

Dede'nin sözlerine sinirlenen Berna Laçin ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Mevzu bu efendim; cinsiyetçilikle mücadeleye devam ediyoruz zaten el ele, gerek yere bazı sözleri önemseyip birilerini gündeme getirmeye gerek yok. TRT'ye bildirin şikayetinizi. Nihayetinde maaşının yarısını ödeyen de bu ülkenin kadınları."

berna laçin'in ersoy dede'ye yanıtı