Beyler dikkat ! Kaçamak yapmadan önce bir daha düşünün..

Beyler dikkat ! Kaçamak yapmadan önce bir daha düşünün..

Kendisini aldatan sevgilisinin penisini saç düzleştiricisiyle yaktı..

Avustralya'da Bronwyn Joy Parker adlı genç kadın, 2013 yılında sevgilisinin penisini saç düzleştiricisiyle yakmaktan hapis cezasına çarptırıldı.

Sözcü'deki habere göre Güney Avustralya’nın Adelaide şehrinde gerçekleşen olay, duyanları hayretler içinde bırakıyor. 22 yaşındaki Bronwyn Joy Parker, kendisini eski kız arkadaşıyla aldatan sevgilisinin penisini saç düzleştiricisiyle yaktı.

ERKEK ARKADAŞI İZİN VERDİ

NT News’te yer alan habere göre, eski sevgilisiyle 2 gece geçiren genç adam, sevgilisi Bronwyn Joy Parker’ın penisini yakmasına izin verdi. İkili arasındaki anlaşmaya göre de genç kadın Bronwyn, erkek arkadaşının penisini ısınan saç düzleştiricisinin arasında sıkıştırdı. Penisinde üçüncü dereceden yanık oluşan genç adam, olayın ardından mahkemeye başvurdu.

GENÇ KADINA HAPİS CEZASI

2013 yılının Aralık ayında gerçekleşen olayın ardından yasal süreç henüz tamamlandı. Saç düzleştiricisinin sadece birkaç saniye erkek arkadaşının penisinde tuttuğunu söyleyen Bronwyn Joy Parker, 18 ay olarak kararlaştırılan hapis cezası iyi halden 9 aya düşürüldü.

HAKİM: SEVGİLİSİNİN PENİSİNİ KASITLI BİR ŞEKİLDE YAKTI

Davanın hakimi Paul Muscat olayın sıradışı bir durum olduğunu belirterek, “Davacının penisi hayat boyu yaralı kalacak ve bunun fiziksel boyutunun yanında psikolojik etkileri de var” dedi. Hakim Paul Muscat, Bronwyn’nin kıskanç bir doğası olduğunu ve erkek arkadaşının penisini kasıtlı bir şekilde yaktığüına hükmetti.

“BİR PARÇA PİŞİRİLMİŞ ET GİBİYDİ”

Genç kadın polis sorgusunda, “O kadar da kötü görünmüyordu. Tıpkı bir parça pişirilmiş et gibiydi” ifadelerini kullandı.

Genç adamın penisinde oluşan kabarcıklar ve kızarıklıklar yüzünden tedavi olmaktan çekindiği belirtiliyor.

Bronwyn Joy Parker ve saç düzleştiricisiyle penisini sıkıştırdığı sevgilisi Facebook üzerinde tanıştı.