Bilal Erdoğan o eleştirilere bu yanıtı verdi

Bilal Erdoğan o eleştirilere bu yanıtı verdi
Güncelleme:

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "TÜGVA'ya sağlanan imkanlarla" ilgili eleştirileri yanıtladı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, “Ecdadımıza layık bir gençlik bu topraklarda yeniden barışı ve huzurun egemen olmasına hizmet edecek inşallah.” dedi.

 TÜGVA Dargeçit İlçe Temsilciliği’nin açılışa katılan Bilal Erdoğan, bazılarının “TÜGVA’ya bu imkan neden sağlandı” diye eleştiriler yaptığını hatırlatarak şunları söyledi:

“Kamu kaynakları bu tür sivil toplum kuruluşlarıyla kullanıldığında zaman daha etkili olur. Daha bunu bilmiyorlar. Bizim kısıtlı yurt imkanlarımızla gençlerle ilgilenmemiz başka devletin memurunun ilgilenmesi başka. Onun için bizim devletin büyük yurt hizmetlerine rağmen TÜGVA olarak yurt hizmeti vermeye devem etmek zorundayız. Çünkü bizim yaptığımız işi devlet asla yapamaz. Hayvan haklarını düşünelim, İstanbul’da belediye ekipleri sokak hayvanlarına yiyecek verip destek oluyor. Hayvanseverlerin hayvana olan merhametini bir belediye memuru gösteremeyebilir ama o faaliyeti hayvansever derneğiyle yapmak daha doğrudur. Sosyal hizmetlerin kamu tarafından desteklenmesi normaldir, batıda da böyledir. Bunlar kamu hizmetlerini tamamlar nitelikteki hizmetlerdir.”

“O barbar Avrupa hala aynı Avrupa. Sadece menfaatleri için her şeyi göze alabilen, insan hayatına değer vermeyen ama dünyayı oyalamak için her zaman insan haklarından özgürlüklerden dem vuruyorlar.” diyen Erdoğan, şunları aktardı:

“Ecdadımıza layık bir gençlik bu topraklarda yeniden barış ve huzurun egemen olmasına hizmet edecek inşallah. Bazıları Selahaddin Eyyubi’yi, Yunus Emre’yi, Veysel Karani’yi, Erzurumlu İbrahim Hakkı’yı tanımıyor, mesajlarından habersiz. Onlardan bu topraklara barış ve kardeşlik gelmesi mümkün mü ? Onlardan ancak hıyanet gelir. Biz onların kıskacındaki kardeşlerimizi de kurtarmak mecburiyetindeyiz.”

Seçiniz...