Bodrum aşığı Suudi Prens de gözaltında !

Bodrum aşığı Suudi Prens de gözaltında !
Güncelleme:

Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen operasyonda 10 prens ve 12 eski bakan gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Bodrum aşığı olan ünlü iş adamı ve prens Talal'ın da bulunduğu belirtildi.

Suudi Arabistan'da dün gece gerçekleştirilen rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda 10 prens ve 12 eski bakan gözaltına alırdı. Gözaltına alınanlar arasında Bodrum aşığı ünlü iş adamı ve prens Talal'ın da olduğu belirtiliyor. Talal sosyal medya sitesi Twitter'ın da en büyük ikinci ortağı olarak biliniyor.

 Suudi arabistan'da bu akşam büyük bir siyasi operasyon düzenlendi. Kral Salman bin Abdulaziz oğlu Veliaht Prens Muhammed bin Salman başkanlığında Yolsuzluklara Karşı Mücadele Komisyonu kurarak eski veliaht prensin kadrosuna operasyon düzenledi.   Al-Arabiya da yayımlanan haberde, aralarında bu gece görevlerinden alınan bakanların da olduğu  birçok eski bakan ve emiri gözaltına aldığı iddia edildi. Gözaltına alınan isimler hakkında bilgi verilmezken, aralarında bir  kadının da olduğu ve bu kişilerin yolsuzluk nedeniyle gözaltına alındıkları ifade  edildi. Haberde "Kolera ile ilgili ve Cidde'deki atık suyu projesi  usulsüzlüğü" gibi birden fazla yolsuzluk dosyası nedeniyle gözaltıların  gerçekleştirildiği kaydedilirken, resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.

Suudi Arabistan'a balistik füze atıldı !Suudi Arabistan'a balistik füze atıldı !

 

 11 PRENS VE 12 ESKİ BAKAN GÖZALTINDA

Gözaltına alınarak tutuklanan prensler arasında Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud ve ailesinin de olduğu iddia edildi.

BODRUM'DA SERVET BIRAKTI

Suudi Arabistan kraliyet ailesine mensup Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud ve ailesi, Bodrum aşığı olarak tanınıyor. Son olarak geçtiğimiz Ağustos ayında Bodrum'a gelen Talal, tatilinde yaklaşık 2.5 milyon lira harcamış ve buradan aldığı eşyalar, 2 nakliyat kamyonu ile taşınmıştı.

TWİTTER'IN İKİNCİ BÜYÜK ORTAĞI

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni olan 62 yaşındaki Talal, iş adamı ve Kingdom Holding Yönetim Kurulu Başkanı.

Talal ayrıca sosyal medya sitesi Twitter'ın da en büyük ikinci ortağı olarak biliniyor.

Seçiniz...