BYEGM PERSONEL ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN RESİM SERGİSİ

BYEGM PERSONEL ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN RESİM SERGİSİ

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde personel çocuklarının katıldığı bir resim yarışması ve sergisi düzenledi.

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde personel çocuklarının katıldığı bir resim yarışması ve sergisi düzenledi.

Yarışmaya katılan eserler BYEGM Sanat Galerisinde sergileniyor. Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü personelinin 7-14 yaş arası çocuklarının katıldığı '23 Nisan' konulu resim sergisinde, 35 çocuk büyük bir özen ve emekle hazırladıkları resimleriyle yer alıyor. Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü idarecilerinden oluşturulan jüri tarafından, 7-10 ve 11-14 yaş arası iki kategoride değerlendirme yapıldı. Dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm çocuklara çeşitli ödüller verildi.

Çocukların hazırladığı törene katılan Genel Müdür Murat Karakaya, "Yarışma ve sergiyle çocuklarımızın ve ulusumuzun bu güzel gününde Genel Müdürlük personeli çocukları arasında kaynaşmayı sağlamak, çocukları gelecek güzel günlere hazırlamak amaçlandı. Bu amaca ulaşmak bizleri mutlu etmiştir. Genel Müdürlük olarak kurumumuzun etkinliğini artırmaya yönelik çalışmaların yanı sıra personelimizin hizmet içi eğitimini ve motivasyonunu da düşünmekteyiz. Başarımızın dayandığı temel nokta birlik ve beraberlik

içinde birbirimizi anlamamız ve sevgiyle, saygıyla geleceğe ortak bakmamızla ilgilidir. Bu vesile ile 'Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir' diyen Ulu Önder Atatürk'ü bir kez daha minnetle anıyor, resim yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlenen bu etkinliğe katılan tüm çocuklarımızı ve ailelerini yürekten kutluyorum" dedi.

Çok sayıda izleyicinin katıldığı resim sergisi ödül töreninde dereceye giren çocuklara ödülleri BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya tarafından verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm çocuklara hediyeler verildi.

Dereceye giren çocuklar ise şöyle: "7-10 Yaş arası; Birinci Ceren Kölemenoğlu, ikinci Boran Yancı üçüncü Ecem Bayrak. 11-14 yaş arası: Birinci Alperen Dişlioğlu, ikinci Ezgi Kıran, üçüncü Özgün Berk Çulha."