CEVAHİR AVM'DE BİR İNTİHAR DAHA !

CEVAHİR AVM'DE BİR İNTİHAR DAHA !

İstanbul Cevahir AVM'de 16 yaşındaki bir genç kız intihar etti.

İstanbul Şişli’deki ünlü Cevahir alışveriş merkezinde bir intihar daha.  3′üncü katındaki korkuluklardan aşağı atlayan henüz ve ismi öğrenilemeyen 16 yaşındaki genç kız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Aynı alışveriş merkezinde en son 21 Temmuz’da 31 yaşındaki A.A. 6′ıncı kattan atlayarak feci şekilde yaşamını yitirmişti. Ayrıca geçen yıl da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Ü. B. yine aynı AVM’de intihar etmişti.

Aynı AVM’de daha önce de 3,5 yaşındaki A.nur Özbaş 4′üncü kat merdivenlerinin başındaki boşluktan düşerek, 16 yaşındaki Burak Hacıkasımoğlu ise 3′ncü katındaki yürüyen merdivenlerin korkuluklarına oturmaya çalışırken dengesini kaybedip zemin kata düşerek hayatını kaybetmişti.

a-(2)_a.jpg
 

SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE YER BULDU

Öte yandan intihar olayı, sosyal paylaşım sitelerinde de yer buldu. Bazı kullanıcılar çektikleri fotoğrafları bazıları da intiharla ilgili görüşlerini paylaştı. Hemen hemen tüm kullanıcılar ise AVM yönetimi suçladı.

ÜMİT USTA KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Aynı AVM’de geçtiğimiz yıl da ”Ümit Usta” olarak tanınan ünlü aşçı Ümit Ömer Sevinç, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını yitirmişti.